Jag är ung, jag super 5 dagar i veckan. Inte lite sådär ett glas vin, utan till det stadiet att jag inte kan hantera mig själv. Jag blir aldrig aggressiv, aldrig. Bara kärlek. Men jag kommer skada mig.
Från 23-07 på morgonen 5 dagar i veckan.
Egentligen började jag supa så för att jag ville dö lite snabbare, på grund av depression och ätstörningar, hungern försvinner efter en shot liksom, plus att man blir full lätt när man inte ätit på 3 dygn.

I alla fall så vill jag inte dö längre, vilket är bra. Så nu sitter jag här, 4 dagar utan en droppe. Även om jag var nära på att köpa en flaska idag.
Ett av mina problem är dock, vad ska jag göra? Alla min kompisar festar som jag. Förutom att hela bunten tar droger. Jag vet inte vad jag kan hitta på när jag inte super. Jag har börjat meditera, äta nyttigt och sånt men har inga intressen förutom att supa skallen av mig.
Och hur gör jag för att inte sätta igång igen? Suget försvinner ju inte i första taget.
Vet inte vad ska göra för att kunna behålla mitt sociala liv utan att supa. Jag har mycket vänner och vill verkligen inte förlora dem för jag gillar varenda en men dem är "pundare".

Egentligen vill jag nog bara ha lite tips på vad jag kan hitta på och hur ni andra hanterade första tiden.

Puss & kram

Holistic

Hej!

Jag kan relatera lite grann till dig. Under det senaste året har jag umgåtts mest med mina festkompisar och det kändes lite konstigt att umgås mindre med dem eller vara nykter när vi gick ut. Jag började umgås med andra kompisar i stället. Har du några gamla kompisar som inte festar lika mycket? Vad gillar du att göra? Jag tycker att det är mysigt att gå på bio eller att kolla på stand-up comedy. När jag trappade ner på alkoholen hade jag mer ork och tid att börja träna mer. Finns det någon träningsaktivitet som du tycker om?

Varma Hälsningar