Hej alla här på forumet !

Är en person på 23-26 år gammal
Har missbrukat alkohol sedan jag första gången drack vid 14 års ålder!
Som alla här inne vet tar det både psykiskt och fysiskt på en ! Varit mycket frånvaro ifrån jobb, relationer som går åt skogen !
Kraftig Ångest som är svår att förklara för folk som inte varit i samma situation !

har varit inne på forumet många gånger tidigare och läst men aldrig blivit medlem föräns idag ! Man läser om hur man ska förändra sitt drickande här inne och man tror att man ska klara det! Att man är en av alla dom som klarar det ! Men har givit mig själv alldeles för många chanser och har nu insett att det bara finns en väg. DEN NYKTRA VÄGEN! Har hållit upp förut med antabus för att lugna ner helgerna för att sedan sen kunna dricka med måtta ! Jo tjenare, slutar alltid på samma sätt tillslut!

Ville bara skriva av mig och komma in in gemenskapen här inne med likasinnade personer!

Dag nr 7 som nykter och det är bara början!

Hej Förändringen,

och välkommen hit! Så bra att du har hittat hit. Man är aldrig för gammal eller ung för att ta tag i sina alkoholproblem. Bra gjort. Vet du, jag önskar verkligen, verkligen, verkligen att jag hade gjort det när jag var i din ålder. Vad livet hade kunnat se annorlunda ut. Jag började också dricka i 13-14-års åldern. Minns att jag bland de första gångerna låg bland cykelställen på skolan en fredag eftermiddag och kunde inte ens komma upp. Hade halsat vodka direkt ur flaskan. De "tuffa" grabbarna trodde att jag gjorde mig till, men insåg att så inte var fallet när jag började kräkas. Tja, det hade hög impfaktor på den tiden... Inte lika kul idag.

Kämpa på nu och välkommen hit!

Förändringen

Tack för du svara på mitt inlägg muränan!
Låter inget vidare det dära du skriver om att ligga i cykelstället och spy ! minns min första fylla med, slutade med att jag blev ersättningsskyldig pengar till festvärden för jag hade sönder ett fönster! Redan den gången gick det snett!

Men nu får man blicka framåt och infinna sig i att alkohol är inget jag tål! Kommer inte bli lätt, därför jag blev medlem så man kanske kan söka extra stöd i dom svåraste stunderna ! Tack åter igen

Leverjag

Då är du på rätt väg som tagit detta steg ;-) Håller med Muränan. Ju förr desto bättre. Många av oss inser till slut efter många försök att vi inte fungerar med A, längre eller aldrig gjort. Bra att du insett det nu. tänkte på en bok som ska vara rolig och bra som det länkats om i min tråd. Skål för faan. Den vill jag läsa och det kan kanske vara en väldigt bra julklapp till dig själv.

Lycka till. Vi finns här.

Förändringen

Många har väll påpekat det några antal gånger men man blundar ganska bra själv! Vilket sammanträffande att du nämnde det dära med boken. var nämligen och köpte min första bok i hela mitt liv igår! och det var inget lätt val att välja när man stod där i butiken. Ska givetvis kika på boken som du nämner, kanske blir min andra bok i livet :) man tackar för tipset