Hej...
Detta är mitt första inlägg... Jag vet inte vad jag ska göra. Jag känner att jag måste dricka så fort som något går emot mig...Och jag är gift med två barn...visst..det ligger mer bakom historien än detta..Men jag vet inte hur jag ska få fram det för jag skäms faktiskt...

MrsB

Tack för svar...Allt började nog när jag fick reda på att min man porrsurfade för 3-4 års sedan. Visst, innan dess så var jag inte lite med alkoholen heller. Men det spårade ut Då... Och nu kan jag inte gå 3 dagar utan att få någon alkohol i min kropp. Och jag fick höra för 3 dagar sedan att min morfar dog av att hans lever la av...För han brukade tydligen ta en sup på dagen...Precis som jag nu..

Och jag vill inte detta...Jag vill inte dö som en 28 åring med 2 barn av alkoholproblem..men jag vet inte vad jag ska göra...Jag tog kontakt med min mans fabrors fru...och hon erbjöd sig hjälp men jag har smitit från det för det känns jobbigt att ta tag i det...Jag vill ha hjälp men ändå inte..Låter det konstigt? Jag vill kunna ta ett glas vin på helgen utan att jag ska känna att jag måste dricka och dricka...Jag känner mig som ett hopplöst fall som inte kommer att komma längre än så här...

Hej MrsB
Jag har under min långa alkoholkarriär använt alkoholen som medicin. Den är verksam men med fruktansvärda biverkningar. För mig tog alkoholen över, nu behövde jag inte alkohol för oron och ångesten, utan för att jag behövde döva effekterna av alkoholen med alkohol. Jag var fast.

Du är mycket välkommen här och vi är många som kan stötta dig. Men jag har ett råd. Ta hjälp redan nu av alkoholrådgivning eller beroendekliniker. Gör inte som jag som lät det gå för långt så att det blev svårt att resa sig och beroendet är jag fortfarande inte av med även om det är långt mellan perioderna.
Alkoholberoende är en sjukdom som man inte behöver skämmas för. Det är medicinsk expertis ense om.
Så min vän, försök ta hjälp
Vänligen
Ikaros