Vad gör man för att stoppa sin man rakt in i fördärvet alkoholen är ju inte värd det inte så svårt tycker jag mista jobb barn bostad fru allt???

stoppa honom dessvärre! Han måste vilja stoppa själv! Mitt ex blev utesluten ur ledningsgruppen på jobbet (pga fylla på personalfest), dottern vill inte träffa honom, vänner som dricker lagom undviker honom i såna sammanhang, jag lämnade honom! Han super fortfarande för han vill inte sluta trots att andra har slagit näven i bordet och sagt STOP på olika sätt! Sätt gränser runt dig själv och barnen, viktigt att inte börja anpassa sig! Försök uppmuntra honom att söka proffessionell hjälp! Och tydliggör för honom vart han är på väg och vad han kommer att förlora! Jobbigt att stå vid sidan av och beskåda!

Annher01

Ja han har gått på behandlingshem men sedan öppenvård so fr so good i hade sju barn hemma tills nyss/ återfall typ fem gånger så jobbet krävde att han började om behandling igen men då lyckades han byta jobb vad dom vet vet jag ej men fördom vetskap vet jag ej? Min framtid också så första året gick ändå bra jag valde att slut drick hemma inget svårt beslut men sedan tog jag ett glas vin vid middag eller såren jag har sagt dricker du igen så flyttar du ett hot ja/ men jag flyttar ej efter ett 18 årigt äktenskap med våld å fyra barn med honom så det så/ min nuvarande man har jag inte upptäckt honom som alkis/ vilket han är nolltolerans/ men just nu förhandlar han med mej om att ta en öl bara? Nej säger jag/ men det är som att förhandla med djävulen känner jag det som/

Du har det riktigt jobbigt! Det verkar som han typ underkastade sig vård för att arbetsgivaren krävde det! Och vad valde han? Sluta dricka? Nej han bytte jobb iställe! Bevisar bara vad många säger: alkoholisten måste verkligen ha en egen stark vilja att sluta dricka!

Ensam77

Hag sitter där sj det har gått så långt att jag sökt ny bostad för mig o döttrar. Jag har stannat alltför länge i detta .Hoppas allt löser sig .Börja förbereda dig m flytt ett tips va inte själv när du lämnar nyheten ❤