Det är ju själva fan vad detta gift lurar en!!
Varje gång går 4-5dagar bort. Blir trött och orkar inte jobba ordentligt. En veckas träning ryker.. äter dåligt. Deprimerad.. ångest.
Sedan nystart. Nu jäklar. Målar upp tydliga målbilder och ser att om jag "bara" får bukt med drickandet så är ju livet bra!
Men. Så glömmer man. Hamnar plötsligt på systemet. Bara en pytteliten flaska. Eller nä, tar en stor. Asch man vet ju hur surt det är om man vill ha liiite till.. tar en box. Japp. Då är det igång igen.
Helvete! Om alla ni klarat det, då borde det väl gå för mig med? Varför tror jag att jag kan flytta berg i alla andra sammanhang men inte litar på mig själv med vinet?
Åh snälla gode gud.. låt mig slippa detta! Slippa ångest. Få vara ren och ärlig, öppen, frisk och stark. Så nära och så långt bort.
:(
Det är ju aldrig lättare att sluta än nu. För varje månad är jag ju djupare ner och får längre att klättra. Tänker alltid på alla sociala sammanhang. Men. Min släkt dricker ju knappt. Mina vänner umgås gärna utan. Det är ju mitt ensamdrickande. Min "bästa kompis".. denna luriga jävul..
Ska läsa igrnom era stories. Nosade lite nyss och så befriande att höra så lika erfarenheter! <3

AlkoDHyperD

Vad bra att du försöker ändra på din situation och att du insett att ditt drickande är att problem. Det där med att falla för suget trots att man vet hur dåligt man kommaer att må är en del av beroendets grepp om hjärnan - den omedelbara känslan, eller förväntan om den, tar så lätt över trots att förnuftet säger annorlunda. Att försöka förändra och få insikt är första steget. Fortsätt läsa och skriva!
Kram

Fredde

Första steget till förändring är att man får insikt och att man blir sann mot sig själv så man kan ändra på ens destruktiva beteende.Men visst är alkoholen en lurig och listig rackare som hela tiden försöker lura in en i fördärvet.Jag känner igen det där att man tänkt köpa 6 öl men i stället har det blivit fler än så just för att tänk om det tar slut och man vill ha mer.Jag är inne på min 2:a nyktra dag och jag har som mål att vara vit 1 månad så häng gärna med på den resan:) Jag är med så trött på att vakna dagen efter och vara bakis med ångesten skrattande åt en trött och orkeslös och ledsen och besviken på sig själv.Jag vill vakna och känna mig pigg och glad och stolt över mig själv och ta vara på dagen och göra det bästa utav den och må bra.Med rätt inställning och en jäkla massa vilja så har man kommit en bra bit på vägen:) Man är alltid starkare än vad man själv tror man är även om det inte alltid känns så.