Ska man tro på vad dom skriver per sms ? När dom är fulla

sessi

Han hävdar att han inte är full. Varför smsar man då en massa elaka saker. Jag vet att han super. Han har supit bort 3 veckor av 4 veckors semester.

ÄlskadeM

Följ din magkänsla , när min man ljög på sms kunde jag efter ett tag märka det direkt.
Om du tror hab ljuger är nog fallet så, glöm inte att lyssna till din intuition.
Styrka!

Bedrövadsambo

Tyvärr kan du nog inte tro på någonting en alkoholist varken säger eller skriver. De gör allt för att "skydda sitt missbruk", och i det ingår att hitta "syndabockar", dvs hitta yttre anledningar till att de dricker. Att det är ditt fel tex. I det ingår också att väldigt snabbt vända kritik mot andra "men du då?" Alkoholen gör dem personlighetsförändrade, deras hjärnor blir kidnappade. Försök att släppa honom helt, det är mitt råd.

Jimpa

känner jag igen mig, min tjej gjorde inget annat än ljög, hon bodde i en annan stad då och dom 30-40 ggr kanske mer, så frågade jag på ett sms vad hon gjorde, kom inget sms tillbaks eller så kom det ett mess som var rena grekiskan. Ringde upp och frågade typ vad gör du? Nä inget...har du druckit? Nä är bara så trött....ja men du svamlar ju...nä bara trött...ja men jag hör ju att du druckit! Nä är trött. Så höll det på flera ggr som sagt, inte varje dag, men iallafall 1-3 ggr i veckan, ibland mindre. Och dagen efter när vi hade kontakt frågade jag igen -drack du igår...ja 6 öl sa hon då, men varför då, för jag kände för det typ. Ja men varför sa du inte det då när jag frågade? För du blir så arg då. Jag blir mer arg om du ljuger för mig sa jag. Och ofta vände hon till sin fördel dvs -men du dricker ju också! Jo men kanske inte så som du typ. Så JA dom ljuger rätt som oftast när det gäller alkohol. Handlar ju om förnekelse hela tiden.

Bjerke-Gunnar

Nej, man kan inte ta sms på allvar från en person som är drucken. Man måste utgå från att personen i fråga är personlighetsförändrad vid varje tillfälle som han eller hon dricker. Mitt råd: svara helst inte alls. Var likgiltig, reagera inte, bemöt inte. Kommer rena elakheter säg då att du ska titta på tv/gå och handla/jobba vidare eller något annat vanligt likgiltigt. Låt sedan sms-konversationen vara ett bra tag.

sessi

Han hävdade att han inte alls har druckit. Men jag kände redan från en meter att han har druckit vin.

Jag sa till honom att han är välkommen när han är nykter och att han kan höra av sig då. Får se om han hör av sig.
Jag tänker inte höra av mig.