Hej
Jag är ny här och har endast varit nykter i några dagar! Jag har många funderingar och tankar så de kommer kanske komma lite knasig frågor eller åsikter. Men hjärnan går på högvarv just nu!
Får bli dessa meningar så länge!

De är fredag och jag är på väg hem från jobb nu istället för att gå ut! Så jag har en riktigt konflikt mellan hjärnhalvorna nu, och vilka ursäkter jag prövar att hitta! En av dom är ju att de är ju fredag för då är de mer okey att dricka/festa. Men för mig spelar de egentligen ingen roll om de är en Måndag eller fredag för jag hittar ändå en anledning/ursäkt för att få i mig den där alkoholen! Är så kallsvettig, känner tomhet och ha sådan klåda över hela kroppen så jag kliar mig tokig, känns som småkryp under huden. Det lättaste vore ju at ta den ölen för att slippa de ( en av ursäkterna) men jag måste iallafall ge de en chans den här gången! Kan inte leva så här längre, om man nu kan kalla de att leva!

Bra att du börjar skriva. Låter som du har en del abstinens, hade själv inte ngn sådan att tala om när jag slutade, dock har sug dykt upp några ggr.
Men försök sköta de basala sakerna så här i början. Bra mat, mkt vatten, sömn och kanske sköna och uppfriskande höstpromenader.

Hej!
Tack för ditt svar. Det kändes rätt så bra att skriva de igår för jag har aldrig uttryckt/öppnat/erkännt till andra ang mitt beroende. Det kändes konstigt men bra. Jo de har jag verkligen, men nu får jag ta konsekvensen av att jag har tagit fel val om och om igen. Men förhoppningsvis så blir de en väckarklocka för mig ?
Tack för dina råd, ska verkligen tänka på det.