Efter att ha brottats mot ångestdemoner och vid flera tillfällen druckit bestämde jag mig idag för att ta antabus. Och nu känner jag mig sjuk, helt däckad och illamående. Som magsjuk nästan. Minns inte att jag har mått så här tidigare gånger.
Jag vet att jag var tvungen att göra något för att inte halka för långt tillbaka i missbruk, så det är inte det att jag försöker hitta ett skäl till att inte ta antabus. Men jag tog den ju för att må bra, inte ännu sämre.

Kanelbullen

Det var tråkigt att höra, jag funderar allvarligt på att fråga om jag kan få antabus och det får jag nog. Efter att läst och hört så verkar det vara lite olika på reaktionerna.
Medans jag nu skriver kommer något över mig, och det är ångest som spökar och har jag otur eller du så finns ångesten kvar i antabus behandlingen.
Jag bara spekulerar kring något som jag upptäckte när jag tog en annan tablett mot sug, jag mådde jättedåligt psykiskt. Som inte fanns med när jag prövade den dyra campralen som för övrigt inte hade någon effekt.
Därför tänkte jag be om antabus.

Jag vill avsluta med att be dig att arbeta med din ångest, jag är känslig för sånt här. Jag har känner den när jag skriver här nu.

Ta hand om dig!
Må ljuset leda dig!
⛪?

Almaa

Tack Kanelbullen!
Jag ser inte alls antabus som någon slags lösning, framför allt inte mot ångest. Antabus ger mig bara en tidsfrist, att inte kunna dämpa min ångest med alkohol på ett tag. Ångesten måste jag jobba med hela tiden, men just nu riskerar jag inte att försöka dämpa den med alkohol och i förlängningen göra ångesten ännu värre.
Ta hand om dig, du också!