Jag är uppvuxen med alkoholister min mor drack med sin nya sambo från jag var 5 bolaget var mitt andra hem ...så nu för 4 år sedan träffade jag en 16 år yngre man ...som i början drack öppet men efter min kritik börjar mer och mer smygsupa ....men mina sinnen är vältränad på just alkolister jag gör på en gång när han druckigt typ bara en öl ...för han börjar prata i näsan och får ett annat sätt ....jag tycker om vi om väldigt mycket men jag tror inte han gör de samma om mej ...han ut varit otrogen och gått till andra kvinnor ...jag känner nu att jag är bara en fasad utåt ...skulle han försöka klara sej själv så vart de bara tok han skulle inte betala hyra eller el och supa varje dag .
..känner nu att jag vill från honom dels för jag har en dotter 14 år som han häcklar och kränker på fyllan ...men de är svårt att hitta boende ....känner mej väldigt låst ...

Btt

Lättlurad tjej: Din sambp är verkligen inget att ha. Är bostaden inte din ?
Så förstår jag att du är i knipa. Men är bostaden din så packa hans grejer och byt lås.
Kan tänka att han ger dej låg självkänsla och han kränker dej mycket genom att vara med andra kvinnor . Måste vara fruktansvärt jobbigt ingen är värd att ha det så. Också din dottet måste må dåligt i detta och så lågt han beter sej mot henne.
Nej be honom dra han får kräla i sin skit någon annanstans.
Lycka till och vänta inte med att göra slag i saken.

Det är inte ok att han ger sig på din dotter. Vill du att hon ska tycka att det är ok? För så länge du inte säger stopp och markerar detta så visar du att det är ok.

Så för din dotter, gör slag i saken och lämna honom. Han är stor och får klara sig själv. Du har växt upp i ett trasigt hem och har säkert svårt att veta hur det borde vara ibland, men du ska inte behöva ha det såhär. Hoppas du hittar en lösning.

Gunda

"Tänk om vi hade vetat innan, vad vi ångrar en dag, då vi tittar i backspegeln och ser vad vi inte gjorde som vi hade behövt göra om vi förstått."
Flytta mens tider är se till att du och din dotter slipper från den mannen, din dotter är viktigare i alla situationer.
Tänker på dig och sänder styrka.