Just nu ligger min bror i mammas soffa sedan en vecka tillbaka, super, sover, äter en bit, tar sig till bolaget på morgonen då han är i något bättre skick. Mammas nerver är snart slut men hon har inte hjärta att slänga ut honom. Han har varit nykter en längre period med extrema återfall då och då. Han är nog en sk periodare. Han är ganska grisig i fullt tillstånd och mamma är rädd att han ska ramla i lägenheten, han har ingen kroppskontroll. Han sluddrar och verkar helt borta emellanåt. Han vill inte ta emot någon hjälp, blir aggressiv när man ber honom. Kan man få hjälp någonstans ifrån, sjukvård? Vad gör man? Mamma är 80 och orkar inte så mycket mer.

stackars din mamma! Ut med honom omedelbart! Han har inte hos din mamma att göra i det tillståndet! Har han eget boende?

brormin

Ja men ute på landet, ganska isolerat. Tog en taxi 15 mil från Stockholm (pengar och saker behandlas väääldigt oansvarigt när han är full, smak för dyra prylar tyvärr som förstörs och pengar som tappas/slösas bort ingår i problematiken) för att komma till mamma. Mammahjärtat klarar inte av att skicka i väg honom då hon tänker att han ska skada sig, kanske dö. Jag ska försöka peppa henne att vara lite snällare mot sig själv.