Har nu lämnat mannen som jag älskar mest i hela världen pga av alkoholen. Kan inte ta mer lögner o svek längre! Kan inte säga att det var ett lätt beslut och tänker hela tiden på om jag gjort rätt.

Han fick flytta ut för några månader sen och då skaffade han hjälp och det gick ok så jag var så stolt! Sen blev det sämre, vin gömt i jackan, väskan, eller varsom. Lovade dyrt och heligt att han inte druckit men minsta gest eller prat avslöjade honom direkt. Droppen var nyårsafton då han skulle hem till mig o äta, slutade med att han var full, o säger som vanligt att så kan det ju inte vara..... eller hur?

Han fick packa sin väska och då bröt jag förlovning o allt. Han ringer och berättar hur mycket han älskar mig o saknar mig men jag vet också att han inte slutat dricka så jag har bett honom att inte höra av sig. Tvivlar inte på att han älskar mig o tyvärr älskar jag honom me men jag kan inte gå under eller se honom gå under, vem blir lycklig då?

Allt går upp och ner, vettet säger att du har gjort rätt men hjärtat ett annat.

Klarar inte av fler gömda flaskor, fler falska löften eller lögnerna.

Klart man känner sig ensam men det är helt enkelt inte värt det!

Nettan 47

Här är också en som lämnat. Fast vi bor tillsammans p.g.a jag väntar på bostad.
Tog ut skilsmässa i höstas. Hans drickande pågår och han har valt det.

Nettan 47

Här är också en som lämnat. Fast vi bor tillsammans p.g.a jag väntar på bostad.
Tog ut skilsmässa i höstas. Hans drickande pågår och han har valt det.

en till som lämnat! Lämnade första advent och det var andra gången jag gjorde det! Första gången höll vi kontakt hela tiden vilket höll såret öppet och till slut gick jag tillbaka FAST han inte hade slutat dricka! Den här gången har jag brutit helt! Fått drama-meddelanden om hjärta och smärta uppenbart skrivna under fylla! Inte svarat på dessa! Fick slutligen ett vettigt efter jul där han berättade att han nu äter antabus och är uppriktigt ledsen för allt svekfullt han sagt och gjort! Kändes bra att få ett nyktert förlåt! Hade byggt upp hemska känslor om hämnd! Dessa känslor släppte då! Svarade vänligt att jag är glad över hans beslut att försöka sluta dricka och tackade för förlåt! Tillbaka går jag inte, vill inte leva mitt liv otryggt i skuggan av missbruk! Var rädd om dig och din självkänsla! Bra att du har markerat ordentligt att gränsen är passerad!