Trots att vi inte levt i hop på 8 år så finns du fortfarande där som ett mörkt spöke ... dina val har påverkat mycket mer än du anar , jag är så jävla trött på att du prioriterar att supa framför dina barn som också har det tufft . Nu är du i en ny relation och hela historien upprepar sig igen !!!! din nya fru har hittat 3 Ikea kassar med 75 or i lekstugan, hon slätar över som jag en gång gjorde och är så medberoende fast att hon ej vet detta själv. Nu har skolan gjort en oros anmäla pga min fina underbara tös har stor frånvaro och pedagoger upplever att hon ej mår bra . 35 min samtal med förmaningar från sin pappa och han lovar en jävla present om hon skärper sig ... det är väl inte hon som gjort något fel hon är en ungdom som behöver allt stöd hon kan få . Oavsett vad orsaken är till att det är som det är ... jag älskar mina barn jag gör allt för dom men jag tar slut jag med ,har en stor sorg i hela mig som är svår att bli av med.

jag blir när jag läser ditt inlägg! Har ett ex (alkoholist) som har barn med en annan kvinna! Undrade ofta hur hon egentligen hade det! Som du har det antar jag!
Prata öppet med barnen om pappas problem, det kanske du redan gör! Hymla inte eller försök skydda dem från fakta, den finns ju där ändå och är påtaglig för dem! Reagerade ofta på att ingen i den familjen (barnen, deras farmor, mitt ex med flera) pratade öppet om vad som orsakade bekymmer i familjelivet! Även där hade barnen det bekymmersamt i skolan! De var trötta, orkade inte hänga med, skolkade, umgicks med fel personer! Barnen fick förmaningar och precis som ditt ex så försökte mitt ex locka med pengar om de ”skärpte till sig”! På så sätt fick ju barnen skulden tycker jag! Jag tyckte han skulle avlasta dem genom att tala om att det inte är konstigt att barnen inte orkar i skolan när de skall orka med en pappa som super! Han höll inte med! Sorgligt är det! Hur förhåller du dig till skolan? Tycker du skall prata öppet med dem om detta! Kanske även någon kan göra en orosanmälan på ditt ex?!