Hur gör jag med min sambo?
Hon är full, full, full, full. Hotfull, kränkande, terroriserar, elak, våldsamt språkbruk, gör allt för att provocera osv.
Idag har det varit extra obehagligt.
Jag vill att någon hämtar henne. Sjukvård eller polis......hur som helst, idag går jag.
Det är verkligen inte bra.

Anxiete

jag hade din styrka! I samma situation som du och tänker dagligen att nu räcker det! Jag håller tummarna för att det går vägen för dej , kram

Bjerke-Gunnar

Jag skrev inlägget i lördags mitt på dagen. När jag kom hem gick hon bärsärkagång hemma och slog sönder. Jag sa inget, packade en väska snabbt och gick.
Sedan ringde jag polisen.
Jag bor hos en kompis nu och på fredag reser hon iväg till Norrland där hon har familj. Vi har sporadisk kontakt via mejl, men jag märker att hon är full.
Det är slut och jag vill inte mer.

Anxiete

att du ger dej själv tid att läka efter allt du gått igenom och att du inte tappar tron på kärleken

med ditt nya liv och hoppas du snart får ordning på allt praktiskt med bostad mm! Skönt att hon åker iväg! Kanske du kan hämta dina saker och också få lite luft att andas! Skönt att du har kommit fram till ett beslut!

Bjerke-Gunnar

Hon har rest och bor hos sin mamma och moster. Det är nu permanent och hon säger själv att hon inte kommer tillbaka till Stockholm mer.
Jag har nu fått lite ro och kan tänka. Sorg, lättnad och ro väller över mig. Även tomhet och besvikelse. Ska till doktorn på torsdag.