Nu har han gått över från alkohol till narkotika och börjat hota oss. Vi är livrädda och jag vill bara bli fri. Jag känner mig bara kroniskt rädd.

Kampen

Lyssna på din känsla. Planera för att lämna. Kan du förbereda någon vän eller släkting. Vad jag förstår har du barn. Barnens bästa är din styrka. Massor med styrkekramar till dig

Usch Sessi, kan du flytta? Byta jobb? Hur blev det med behandlingshemmet? Du skulle nog behöva en paus både från honom och din mamma. Ta hand om dig! Vad vill du?

Kampen

Första dagen på ditt nya liv

sessi

Jo det är det, men jag är trött på att behöva smyga o vara rädd för hans vänner.samtidigt så är jag förbannad över att han utsätter mig för fara.

Li-Lo

Du har länge varit i en mer än besvärlig situation och du har nu valt att se till dina behov och skydda dig. Bra, det krävs så mycket styrka och mod att göra det du gör. samtidigt lämnar dina senaste inlägg en oro i min kropp. Jag vill inte skrämma dig men vi vet av erfarenhet att vissa situationer kan få människor att göra saker de inte gör under mer gynnsamma förhållanden, alkohol och droger kan verkligen förstärka aggressiva och våldsamma tendenser. Du beskriver ett eskalerande hotfullt beteende som bör tas på största allvar.

Jag tänker ge dig ett direkt råd: Kontakta polis.

Vänligen och med stor respekt för hur du klarat att ta dig ur relationen,
Li-Lo
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet