Hej!
Jag behöver råd. Hela mitt medberoende skriker i kroppen. Jag har levt med en alkoholist i 15 år. I höstas tog jag klivet och gick därifrån, hade ingen kontakt och tyckte nog att jag var stark. Nu har alkoholisten börjat höra av sig och det enda jag vill är att springa dit.
Hur ska jag stilla mitt ”begär”? Jag vill kunna ha kvar honom i mitt liv men börjar fundera på om det ens är en möjlighet..

igen mig! Lämnade också i höstas och har haft jättesvårt att lämna fullt ut när han hört av sig! När han inte hört av sig har det funkat! Men då åker man ju fortfarande hans berg-och dalbana fast på ett annat sätt! Nu har jag bestämt mig för att ta kontrollen över mitt liv och bestämma hur det skall vara! Ingen kontakt sen några veckor oavsett om han hör av sig eller inte! Tänk långsiktigt är mitt råd! Om du ”springer tillbaka” idag hur blir det imorgon och nästa vecka då? Försök att agera utefter det! Lätt att bli lika impulsiv som alkoholisten (eller åtminstone var mitt ex det, väldigt impulsiv).

Hulda666

Det här va mitt första inlägg i detta forum och jag känner att jag har hamnat på rätt plats :)
Jag träffade honom dagen innan jag skrev inlägget och mådde så dåligt när jag gick därifrån. Jag vet att det absolut inte är värt det och tänker nu, efter era svar, göra aktiva val och tänka på mig själv först. <3