Jag vill höra era åsikter/ rätt eller fel/ jsg har varit ihop å gift med en man i 13 år/ han fick för 2,5 år sedan ultimatum från arbetsgivaren att lägga in sej på behandlingshem å det gjorde han. skapligt nykter i 1,5 år från den dagen har jag krävt nolltolerans i hemmet annars får han flytta/nu hände nåt drack till en hel natt hos grannarna/ jag sömnlös å jobbade 15 Tim dan efter/ dagen efter sprättade han en öl här hemma min syster hämtade tonåringen/ blev upprörd/våra två flickor har burit på att han har smygdricker här hemma när jag jobbat natt han har svikit mej och flickorna/ nu till saken vi skaseparera han söker lägenhet/för han väljer att dricka hel enkelt skönt jag har råd att ha kvar huset iaf/det tar så lång tid med lägenhet å läget känns något spänt/har lovat barnen att inte bråka men vilken väntan 13 år å han är bara intresserad av ett glas alltså My Gud så barnsligt/ har ingen förmåga att förstå vill inte ens/ ett liv kvar å jag vill inte styras mer av detta slut/väljer attvleva mitt eget liv för mina barn har fem st/tack för ordet

Som jag förstår det så har du kommit fram till att du vill separera och att det bland annat är för att skydda döttrarna. Jag får intrycket av att du känner dig stark i ditt beslut! Men jag måste medge att jag har svårt att hänga med i texten. Skulle du vilja skriva igen och berätta vad det är du vill ha vår respons på?

Önskar dig all styrka inför ditt beslut!
/Carina
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Annher01

Från det att hans arbetsgivare sa att han var alkoholist och fick gå på behandling när han kom hem för 2,5 år sen så sa jag att vi låter bli att dricka hemma 0-toleransens fick två återfall två kvällar men mådde så dåligt av det/gick öppenvården första året efter behandling/jjag jobbar nätter sju i mån vilket gör att han kan dricka då jag trodde inte det men flickorna talade om att han har gjort det men ville inte göra mej upprörd men nu har dom berättat alltså en hel lögn alltihop nu ska han flytta å helst igår innan jag blir riktigt förbannad nuräcker det med daltande / han väntar på lägenhet.trodde aldrig jag skulle dela honom med en flaska?? Löjligt nyu åker han ut alltså konkurrensen borta?