Hej!
Äntligen verkar jag klara det:))
Har gått över 3veckor nu och det har gått så lätt! Första gången i mitt liv som jag klarat ett så långt uppehåll, förutom graviditeter!
Som jag försökt och misslyckats. Den här gången skrev jag inget här, gick inte till aa eller berättade för ngn. Har inte sagt till någon heller för jag så rädd att misslyckas... men jag gjorde en meditation. I den klättrade jag högt upp på ett berg. Därifrån hade jag full utsikt. Bakom mig såg jag bergets skuggsida. Det var snårigt, stenigt och svårframkomligt. Det var mitt liv, bakom mig. Framför mig lös solen, blommor på sluttningen och vacker grönska. Jag såg mig själv springandes ner i dalen, pigg, vacker, fri, glad och lätt! Det här blev en bild (av alla jag försökt innan) som verkligen fungerade!! Varje morgon har jag sett denna bild. När jag går från jobbet och passerar systemet. När jag somnat. Gode gode gud låt mig inte glömma helvetet jag har bakom mig och luras tillbaka!
Hoppas denna bild kan vara till hjälp för någon! Eller inspiration att hitta en egen bild som passar. Kram alla fighters;)

Hej
Jag tror också att det är viktigt att skaffa sig bilder. Jag hoppas att du lyckas hålla dig kvar och/eller utveckla din positiva bild.
Lycka till
Ikaros

RogerRogerRoger

Skön utsikt ?
Här på forumet hämtar jag kraft då och då och blir glad och inspireras av andras upplevelser. Positiva bilder är mycket viktigt och ibland så glömmer man bort det när man inte jobbar med sig själv. Meditera är något jag ska börja med igen ?
Kämpa på ?
Följ din nya väg mot solen och det kommer svarta moln och regn för att vattna blommorna ☺
Idag har jag bara läst och tittat på film och funderat på om kärlek är något som jag ska orkar tro på igen ?
Det kan ju vara ett jävla göra det dära med att leva med annan människa.
Såg en fin film om kärlek och så tändes gnistan igen ☺ Bilder som berör.