Blir bara så arg nör jag egentligen vill hjälpa

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Fredrik72
Blir bara så arg nör jag egentligen vill hjälpa

När min sambo druckit och knappt kan stå så vill jag ju hjälpa men blir vara så arg och säger elaka kommentarer. Hon är ju också elak när hon druckit. Hur ska jag orka vara ett stöd eller är det böttre bara att låta bli?

sessi
Jag har för snart 4 veckor

Jag har för snart 4 veckor sedan avslutat ett förhållande med en missbrukare, och jag kan erkänna nu, att jag bara blir lessen av och läsa det jag har skrivit här på sajten. Jag känner igen mycket av det du skriver. Man vill bara hjälpa dem, och dom ser en som fienden. Det är tungt att vara anhörig till en missbrukare.

Nordäng67
Det är du inte ensam om..

lämnade mitt förhållande med en alkoholist för fyra månader sedan! Tänker tillbaka och undrar vem jag var då? Sa och gjorde saker som jag normalt sett aldrig sa och gjorde annars! En sådan frustration, ilska och sorg man kände! Hämndkänslorna växte och jag sa elaka och omogna saker, blev en primitiv varelse helt enkelt! Var inte jag för fem öre! Men man är ansvarig för sina egna ord och handlingar så för sin egen självkänslas skull ska man inte ursäkta sig med att man är ihop med en alkoholist! Jag lämnade för att rädda mig själv och mitt jag eller hur man skall uttrycka det!