Nu är jag tillbaka i forumet. Det beror på att det av litet olika anledningar blivit litet för mycket vin igen sedan en tid tillbaka. Nu är Påsken snart slut och i morgon är det vardag igen. I dag blir det första dagen utan alkohol. En dag i taget ska jag försöka att klara av. Det har ju gått förut i långa perioder. Men jag måste också ta tag i de problem som finns i familjen. Det blir inte bättre av att försöka dra en filt över allt och blunda. Då vaknar jag bara vid fyra snåret och tankarna snurrar i huvudet.

Lilla Anna

Mirabelle

Ja de där bakomliggande anledningarna till att vinet blir en snuttefilt behöver man ta i... Jag håller som bäst på själv att möta det jobbiga, ett nyktert steg i taget. Klart du fixar det här!

HittaVilse

Själv drack jag vin på påskafton. Det var och kändes okomplicerat. Men jag vet ju att det inte är det egentligen... Så det blev sju spiknyktra veckor och en kväll med vin. Nu blir det nyktert igen. Jag är i alla fall stolt över att jag inte drack idag och att jag igår kokade sås på det som fanns kvar så att det bara blev lördagen...

lilla Anna

Tack Mirabelle! Det är klart att vi klarar det här. Ett nyktert steg i taget ska det bli här också. Jag får försöka lära mig att ta tag i bekymmer och inte försöka dränka dom med vin, för det fungerar ju inte.

Kram

lilla Anna

Tack Mirabelle! Det är klart att vi klarar det här. Ett nyktert steg i taget ska det bli här också. Jag får försöka lära mig att ta tag i bekymmer och inte försöka dränka dom med vin, för det fungerar ju inte.

Kram

lilla Anna

Det var bra jobbat att koka sås på resten av vinet! Sju hel vita veckor och ett litet snedsteg är ju inte så farligt. Bara att fortsätta med den nyktra vägen. Men visst är helgerna svåra att klara av. Men nu är det ju långt kvar till nästa helger.

Kram

Välkommen tillbaka! Detta fixar du galant! Vinet är visst mångas bästa förändiska opålitliga vän och visst är det svårt att göra slut...
Ta hand om dig!
Kram PimPim ?

Halihalo

Hej , ny från och med idag och hoppas att jag kommer få hjälp och kunna hjälpa många ♥️

lilla Anna

Lördag morgon. Det ser ut att bli en vacker dag i dag. Nu får våren komma så man får litet energi igen. Jag har varit sjuk hela veckan och därför har jag känt mig ganska låg. Dessutom har det blivit vin några kvällar. Det var inte precis en sån vecka som jag planerat. Men nu ska det bli en bra vecka! Bara jag kan komma ut och promenera så går det bättre att vara utan vinet. Man måste vara stark för att lägga om sina vanor. Ha en bra helg!