Solen är här och drickandet drar igång :(

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Bjanca
Solen är här och drickandet drar igång :(

Första soliga vårdagarna den här helgen och så kom drickandet igång igen. Han har låtit bli ett bra tag då vi fick barn, minskat mycket, men denna helgen var fruktansvärd. Hade gäster både fredag och lördag och han bara hällde i sig. När jag kommenterade det på lördagen så låtsades han sluta dricka och smet istället iväg och klunkade i sig när jag inte såg (som att man inte märker) Gråtit mig till sömns i tre dagar nu. Igår pratade vi om det och han bad om ursäkt och att han ska skärpa sig. När jag kom hem från jobbet så hade han druckit igen. "Bara en öl", sa han, men man blir inte sådan av en öl och då var han ensam hemma med barnen. En 3-åring och en 4 månaders bebis. Jag vågar inte lita på honom alls, och snart är det sommar och semester och då har han de senaste åren haft för vana att dricka varenda dag under semestern. För det är ju så gott med "EN" öl när solen skiner, men det blir var och varannan dag för många. Han är världens mest fantastiska man och pappa så länge han är nykter, men nu börjar jag fasa igen och mår såååå dåligt över detta och vad som kanske väntar.

Vi hade pratat om vilka gudföräldrar vi skulle välja till vårt barn, men inget bestämt. När han sedan var onykter i påsk så frågade han sin syster och hennes sambo helt utan mitt medgivande. Blev så ledsen så jag kan inte ens beskriva det. :S Känner mig så sviken!

Nordäng67
Ja du...

så likt många av andra berättelser här! Min egen också minus att jag inte har barn ihop med mitt alkoholiserade ex! Finns många saker att säga och tycka! Att man inte kan få någon annan att sluta dricka! Blir så tydligt just när de ljuger och smyger fast de lovat och bett om ursäkt! Du kanske skulle gå rakt på och låta bli att ta konsekvenser! Tala om för hans syster med sambo att han fyllesnackade angående val av gudföräldrar! Varför skall du och din bebis dras med detta fyllebeslut resten av livet! Pinsamt för honom men då hamnar ”skiten” på rätt person : din man! Kram