Hej alla kämpar.

Sitter här nu och funderar på vad som händer nu,imorgon är den berömda 10:ende dagen utan alkohol.
Har kämpat i 6 månader med nedtrappning som gav resultat tillslut,förra söndagen kändes det att nu är det dags att ställa flaskan,kroppen accepterade det.
Men kommer tankarna om vad som kommer att hända nu,har läst att några får en liten svacka efter 2 veckor ca men vad händer då? Förklara gärna :)
Berätta gärna detaljer som ni tror kan komma till nytta för mig,vet att det är olika från person till person men kan vara nyttigt att läsa.

Sitter helt förvånad och mållös,fattar knappt att jag är här nu,haft ett rent helvete sista 6 mån,förutom sista månaden och såklart de senaste underbara 9 dagarna :).

Vill också beröma detta forum och medlemmar,ni kämpar med er själv och kan ändå ge stöd till andra,räcker att gå in och läsa här så är man peppad ända ut i fingerspetsarna.

Med vänlig hälsning,

Hej..
Så härligt att du har kunnat trappa ner under 6 månader.Och nu är nykter i 10 dagar. (11 idag?) Härlig känsla va ?

Som du skrev så varierar det från person till person. Min svacka kom ca efter 1 månad. Då var jag nästan konstant trött och tom i Hjärnkontoret.Jag kände mig lite likgiltig men ändå ledsen/gråtmild osv.Och det kom smygande.Och de är då det är lätt att ta till alkoholen.Minns inte riktigt hur länge det höll i sig för mig.Men det handlar inte om veckor ca 2 veckor..
Men som sagt det varierar..☺️

Lycka till ?