Vill du vara med på en sommarutmaning?

Nu är det sommar och för många av oss lite extra fritid. Vi i rådgivargruppen har pratat ihop oss och kommit fram till att vi ska utmana oss själva lite grand denna sommar. Stretcha lite på oss liksom. Göra något annorlunda, något ovant, något utmanande, något man inte vanligtvis gör. I slutet av sommaren delar vi med av hur våra utmaningar har gått.

Vill ni hänga med på sommarutmaningen? I sådana fall får ni gärna skriva en tråd ni kallar "Sommarutmaningen" och berätta vad du väljer att testa. Sedan i slutet av sommaren vill vi naturligtvis veta hur det har gått med era utmaningar. Hur upplevde ni utmaningen? Lärde ni er något nytt? Väcktes nya frågor? Vad gav det er?

Vill du ha inspiration så kan du välja någon aktivitet från listan här: https://alkoholhjalpen.se/forum/forandra-sitt-drickande/3669

Det här är admi´s utmaningar:

LI-LO: Jag ska målarkurs en helg. Därför att jag sakta men säkert närmar mig ett beslut att ställa ut, just denna målarkurs vill jag gå för att den utmanar mig konstnärligt och estetiskt

ROSETTE: Min utmaning är att genomföra yengar yoga, snitt 1 ggn i veckan, hela sommaren. Syftet är för att förbättra hållningen, få mer "lugn" och bättre matsmältning.

CARINA: Jag har tittat på listan från Alkoholhjälpen och väljer utmaningen att baka en kaka! Därför att jag inte har bakat en kaka sedan jag var 12 år och det känns lite "utanför boxen" för mig. Om jag dessutom lyckas göra en god kaka utan tillsatt socker så är det ett plus i kanten.

MAGNUS: Jag väljer min sommarutmaning tillsammans med familjen! Vi tågluffar genom Storbritannien. Det ett bra miljöval och det blir kul!

Om ni vill vara med i sommarutmaningen så är ni välkomna! Berätta vad ni väljer i ett foruminlägg. Och vill ni inte vara med i sommarutmaningen så går det precis lika bra!

Önskar er en ljuvlig sommar!
/Carina

Foto: Doran Erickson, Unsplash

tagg: