Hej Jag är ny här. Gift med en man som har problem med sprit, psyke,m.m Senaste upplevelse är att på 2mån. har hittat 10 flaskor sprit gömda. 4 var uppdruckna. Resten tog jag och hällde ut. Han är tillsagd av sin psykiater att inte blanda alkohol med sina mediciner. Nu tror han jag ska ersätta honom för spriten jag hällt ut. Jag har sagt till att nu orkar jag inte mer vill ha skilsmässa men han vägrar skriva på för han vill inte skiljas. Vill ha all service men inte erkänna sina fel.. Har tänkt ta kontakta socialen ang skilsmässa och också göra en orosanmälan då jag vet att går jag så super han ihjäl sig för han är inget energi och vilja göra något. Är jag på rätt väg eller ?

Du är på rätt väg.
Välkommen hit.
Läs och ta till dig det som passar.
Låt det andra vara.

Hej,

Han behöver inte skriva på. Det finns blanketter på webben som du kan skriva ut och fylla i och skicka in. Beställ ett personbevis för dig och honom och skicka med. Be nån om hjälp vid behov.

Min exmake vägrade skriva på papper och öppnade aldrig ett brev från Tingsrätten men till slut så var vi skilda ändå.

Stå på dej !

Styrkekramar

Så får han välja sitt..Du låter stark och beslutsam nu..Ta chansen..Jag skiljde mig från exet som inte orkade/ville sluta supa.Jag var less på fylla, ofärdiga projekt, skärmberoende, lessna barn, gräl och allt annat som tillhör missbruket..Är själv nykter sedan 2,7 år, så jag vet att det går att bli fri..Varm kram till dig..