Jag blir galen. Jag är grovt medberoende och är så djupt i skiten speciellt dessa dagar då jag inte klarar av att ens äta eller dricka. Jag är förtvivlad och vet inte vad vi ska göra med vårat syskon som har ett grovt tablettmissbruk. Jag blir galen. Finns det hjälp att få så snabbt som möjligt? Någon som kan ge mig stöd???

InteMera

Hej och välkommen hit! Stöd finns det gott om här på dessa sidor! Läs runt och ta till dig det som känns att passar, det finns många med liknande situationer här.

Berätta mera om din situation, skriv av dig allt det som glr dig galen just nu! Ett syskon med missbruk kan vara tufft att hantera, har hen själv sökt hjälp eller stöd eller är det ni anhöriga som försöker ordna upp? Ett missbruk kan bara brytas om personen själv vill det, hur väl vi andra runt omkring än menar med att försöka styra och ställa.

Men vad kan du göra just idag för att själv må bättre? Nåt litet bara för att lätta på pressen, ta hand om dig!

Anxiete

Vad jobbigt du har det ! Jag tror att du kan ringa till soc i din kommun och tala med dem, det kan du göra anonymt. De kan hjälpa dej med vad du kan göra gällande ditt syskon. För din del tycker jag att du ska ringa VC och prata med dem , du behöver också stöd och hjälp. Det finns även Al-Anon, typ AA för anhöriga. Där träffar man anhöriga till missbrukare som är i samma situation. Skriv och läs här, det hjälper mer än man tror! Kram ?