Hej, har druckit 3.5 öl i stora mängder nu ganska länge, på väg till och från jobbet och även någon enstaka gång på jobbet. Sagt upp mig från mitt tidigare jobb och ska börja ett nytt nu imorgon, nervös såklart o tänkte lägga av med ölen igår men det gick inge vidare, nu sitter jag här med massa folköl i kroppen och tänkte lägga av imorgon istället... några stöttande ord?

Femina

Jag hoppas innerligt att du kunde sova i natt och att du får en fin första dag på nya jobbet. Att börja ett nytt jobb är ett stort stressmoment. Försök hantera den stressen utan öl ikväll. Om du sportar kanske du kan springa en runda ikväll istället? Och prata av dig här på forumet. Håller tummarna för dig!

Hoppas verkligen det går bra för dig idag på nya jobbet. Har inga direkt stöttande ord att erbjuda eftersom jag är precis lika dan som du. Men tycker själv att vetskapen om att man inte ör ensam, är en tröst i sig.
Jag tänker härda ut alkolångesten idag och hålla mig mig vit. Jag hoppas jag även gör det i morgon. Men inte en aning om jag kommer lyckas. Men ska iaf försöka. Vi kämpar på !