Verkar som att sidan spammas mer eller mindre varje dag - av någon "galning" eller robot. Tröttsamt med dessa kinatecken, sida upp o sida ner. Finns det inget man kan göra åt det? Är det verkligen "registrerade medlemmar"? Kan man inte utöka sekretessen på något sätt? Att s.a.s. verifiera att man verkligen är en person?

Li-Lo

Vi jobbar löpande med problemet och tänker inte ge oss! We are on it! Hoppas ni står ut och hjälper oss genom att trycka på "anmälknappen" då det dyker upp.

Vänligen Li-Lo
Alkoholhjälpen

Anders 48

Tack för ditt svar - och tipset om anmälknappen! Den har jag faktiskt inte sett innan.:-) Dock tror jag att många inte vågar klicka på meddelandet - och då kommer man inte åt anmälknappen?!

Vänligen/Anders

Anders 48

Hoppas att det hjälper! Men jag ser att det fortsätter idag, nu på förmiddagen. Om det är en "robot" som spammar, är det möjligt att lägga in ett ytterligare verifieringssteg för nya medlemmar? Vet att jag besökt sidor där man skall t.ex. skriva in bokstäver o siffror som dyker upp i en ranson bild. Någin annan hade en bild m 9 bilder - och jag skulle skriva hur många bilder som innehöll en vägskylt (har jag för mig att det var?!). Kan det vara en möjlighet?

Tack för att ni försöker allt! Vore synd om sidan skulle tyna bort för att folk inte står ut med detta. Den här sidan är ju en livlina för många - och ett fantastiskt "verktyg" som inte skall underskattas. Tack för att ni finns, och för allt jobb ni gör. Vänligen//Anders