Igår var en bra dag, min man var nykter och sov stora delar av dagen så att jag och barnen kunde ägna oss åt helgaktiviteter. Han undviker oss även när han är nykter med undantag för någon dag per månad om vi har tur. Han är bara nykter ca en dag på 20 sedan nyår. Jag vill försöka prata med honom när han är nykter men han drar sig undan eller säger att vi ska ta det en annan dag. Idag när jag kom hem var han inte nykter. Han skulle laga mat och jag frågade en praktisk fråga om morgondagen och då släppte han bara allt och lämnade. Sa att han inte stod ut. Jag har gjort klart middagen och tvätten men är idag mycket skärrad då hans aggressivitet påverkar mig något enormt. Jag vill att han ska flytta ut, har föreslagit att han ska börja med en månad och ta hand om sig själv men också så att jag och barnen får lugn och kan känna oss avslappnade hemma. Han vägrar. Vad gör man då? Drastiskt att sälja vårt gemensamma boende för att kunna bekosta två lägenheter men det är möjligt. Har ni några tips. Jag skulle ha råd att köpa en etta till honom också/ ta lån så att jag och barnen kan bo kvar i nuvarande bostad. Jag behöver tips och idéer. Jag orkar inte mer.

Jag skulle kanske kontakta sociala myndigheten så får de göra ett hembesök. Kan ju bli ett lvm? Ring och rådfråga dom. Köp inget åt honom alls det kommer du ångra. Säg till soc att du är rädd och orolig och det du skrev här det aggressiva beteendet.

Blade Runner

Det är tydligt att jag snart måste agera. Jag känner mig stolt över mig själv då jag kunde få en mysig kväll med barnen trots att jag blir så påverkad av hans agerande ibland, liksom skakar om min själ och man vänjer sig aldrig. Cykeltur, spela musik och plocka äpplen och plommon. Mannen somnade snart efter att han var arg.