Hej allihopa jag har suttit och läst här inne några gånger innan och kommit underfund med att jag måste ändra mina alkoholvanor. En del av mig har vetat om det rätt så länge menen annan del av mig säger alltid att det går bättre nästa gång jag dricker.
Tyvärr så har jag ju inte fattat riktigt hur allvarligt det kan vara,
Då jag alltid tänkt att bara dom som dricker varje dag kan ha alkoholproblem.
Men jag dricker i allafall minst en gång varje helg.
Och alltid då så har jag sådana extrema minnesluckor så minns oftast knappt när jag gått ut. Kan komma hem runt sex på morgonen och inte minnas knappt något på ca 7 timmar....
ringer då mina vänner jag var med och dem återberättar alltid om folk jag bråkat med, att jag blivit utslängd från krogen osv. Det finns verkligen ingen botten i mig.

Bor fortfarande hemma och märker att mina föräldrar tycker detta är jobbigt då de varit ute och letat/hämtat mig när jag hamnat i fyllecell.
Även mina kompisar börjar bli trött på mig nu.
Även fast jag vet allt detta så dricker jag ändå. Hur ska jag gå tillväga?

Alkoholist är en svår term. Alkoholproblem lättare. Du får problem av alkohol därför har du alkoholproblem.
I ditt fall låter det just så.
Minnesluckor är inte bra alls.
Hamna i fyllecell och slåss är heller inte bra alls.
Vad händer om du råkar slå ihjäl någon på fyllan eller själv blir ihjälslagen? Ju oftare du utsätter dig för den situationen desto högre är risken att det går verkligen snett. Och det räcker med en gång för att ändra (eller avsluta) ditt liv för alltid.

Det positiva är att du är ung och att det går att fixa. Men bara om du verkligen vill.
”The best indicator of future behaviour is past behaviour”. Nästa gång du går all in på spriten lär det inte funka bättre än förra gången. Och går det bättre ett tag och du slappnar av och ger dig hän hårt, så lär du vara där igen.

Jag skulle rekomendera dig att fundera över vilken alkoholvana som funkar bäst för dig (ärligt). Dra ner, eller ingen alls.
Samtidigt tror jag du skulle må bra av att prata med någon om dina aggressioner. Det är säkert något du inte mår bra över som kommer ut när du är full. Det hjälper dig i långa loppet att ta tag i det samtidigt.
Vi finns här!