Hej allihopa jag har suttit och läst här inne några gånger innan och kommit underfund med att jag måste ändra mina alkoholvanor. En del av mig har vetat om det rätt så länge menen annan del av mig säger alltid att det går bättre nästa gång jag dricker.
Tyvärr så har jag ju inte fattat riktigt hur allvarligt det kan vara,
Då jag alltid tänkt att bara dom som dricker varje dag kan ha alkoholproblem.
Men jag dricker i allafall minst en gång varje helg.
Och alltid då så har jag sådana extrema minnesluckor så minns oftast knappt när jag gått ut. Kan komma hem runt sex på morgonen och inte minnas knappt något på ca 7 timmar....
ringer då mina vänner jag var med och dem återberättar alltid om folk jag bråkat med, att jag blivit utslängd från krogen osv. Det finns verkligen ingen botten i mig.

Bor fortfarande hemma och märker att mina föräldrar tycker detta är jobbigt då de varit ute och letat/hämtat mig när jag hamnat i fyllecell.
Även mina kompisar börjar bli trött på mig nu.
Även fast jag vet allt detta så dricker jag ändå. Hur ska jag gå tillväga?

Knutten

Alkohol är en sinnesförhöjjande drog dvs är du glad innan du börjar dricka så blir du gladare och samma sak med aggressivitet. Ett råd är att gå till en psykolog för att gräva i om det ligger undermedvetet trauma/sorg. Jag säger detta med erfarenhet då jag med var i samma sits vilket slutade med att jag isolerade mig när jag drack dvs ensam och sociala medier avstängda.

DetGårBättre

Gå på några AA möten. Då lär du få en bra inblick. Du slutar den dagen du vill och är redo men så länge du har dörren på glänt så är det bara ett försvar för att fortsätta kröka. Och tänk inte tanken att sluta om en vecka etc. Ska du sluta, gör det nu!