Vad liten man är ibland så ynklig rädd o ångerfull vågar inte svara på mobilen. Ljuger för sina barn kan knappt se i spegel. Sitter här på en toalett på jobbet och fundera över vad man sa till folk i helgen. Tittade han inte lite konstigt varför såg hon så sur ut tankarna snurra. Så här är det i stort sett hela tiden fraför allt på måndagen. Min underbara fru lämnade mig för några månader sedan hon som jag älskar överallt. Att jag är så jävla dum i huvudet att jag inte tog hennes "tjött" på allvar. Så nu är hon borta och hon kommer aldrig tillbaka det lovade hon mig i lördags natt. Då som alltid denna jävla svartsjuka. Åkte hem laddade mitt hagelgevär och fuktade pipan med min mun med vågade inte trycka av. Varför skriver jag detta nu jag som aldrig pratat med någon om mitt problem. Men det känns lite bra på något konstigt sätt. Har på allvar förstått att det är alkoholen som är boven. leva eller dö. Det är väl så man få ställa sig frågan// raje

Zorro

Välkommen hit i din egen tråd raje! Ett starkt första inlägg som berörde mig. Du är inte "så jävla dum i huvudet". Däremot ställer alkoholen till det. Att lämna ut sig här är tufft. jag är inne på min 9.e dag och det var skittufft i början.
En sån jä...a tur att du inte vågade. Att skriva här och få respons, för det kommer du att få, det är en bra väg framåt! Åtminstone för mig.
/Z

Leverjag

Kram och välkommen Raje!

Så glad att du startat din tråd. Det är en stark början. Säger som Zorro, vilken tur att du inte tryckte av. Du behöver ta bort A, för att minska ångesten och tänka klart. Du behöver nog också prata av dig och hitta strategier framåt. Ditt liv kan bli fint och underbart igen. Inte samma liv, utan ett nytt härligt liv!
Alkoholen förvrider våra hjärnor. Personlighetsförändringar vanliga. Du får försonas med nuet och inte älta det som varit. Det finns bara ett val, nu och framåt.

Har du gamla intressen du kan ta upp och sysselsätta dig med? A tar all vår tid och upp örksamhet så det kan kännas tomt utan. Sitt med grabben nör han spelar, ställ frågor så kommer han att berätta om sin värld.

Stålsätt dig nu. Förbered avgiftningen. Drick mycket och ät så minskar suget. Ge dig alla förutsättningar att klara de första dagarna så bra det går. Läs och skriv här.

Ser fram emot att följa din resa. Kram❤️

raje

Fy va de drar mot källaren vet att de finns både öl vin och sprit. Har varit och hämtat barnen måste bita ihop och visa mig själv.att de går. Hoppas de gå att somna tidigt ikväll.

raje

Tack leverjag.
Det är fan inte lätt att skriva det blir en inre storm av känslor. Mår piss just nu har mina barn denna veckan hoppas att det kan vara ett stöd. Blir nog värre nästa måste bita ihop //r

raje

Är så otroligt sugen på något har ont i huvudet är irriterad på allt gråter. Kan man inte snabbspola lite tänk om de skiter sig. Fan kan bara se framåt. Är så jävla nervös. God natt

Pippilångstrump

Ge inte upp kära Raje - de första dagarn är skitjobbiga och man tror man kommer gå sönder - det blir lättare och när du vaknar imorgon skall du njuta av känslan att inte vara bakfull och känna dig stolt ! Kämpa på - du klarar detta ! Att du mår dåligt nu är ett gott tecken - du håller på att bli av med all skit - snart är det bättre ! Sov gott i morgon tar vi nya tag för att få ännu en a fri dag ?

Krickelina

Vi är alla här ute på en tuff resa och vägen är inte alltid spikrak. Men vi jobbar på och stöttar varandra. Du kan klara det här! Var snäll men tuff mot dig själv, så kan livet bara bli bättre. Jag kommer följa dig och heja på dig.
Kram Krickelina

Leverjag

Du är stark, du kan vara utan. Du är stark, du kan vara utan...

Bra, hoppas du sover nu. Det är din chans mot suget nu. Ställ dig i boxningsringen och slåss! Tre-fyra ronder är jävligt tuffa. Efter ytterligare ronder har du fått respekt, läst motståndaren och hittat dennes svagheter.

Kämpa för dina barn, för ditt liv och din själ mot suget som du druckit dig till. !!!!

Ät, drick, käka godis, spela dataspel, spring, sov, sjung, ja vad faan som helst, bara du får tiden att gå.

Du är på väg. :-)

(Ta hjärna B12 vitamin som du förmodligen har brist av och lite magnesium för minska muskelkramper och förbättra sömn.)

Skickar styrka och kraft till dig att klara de första dagarna! ❤️

raje

Vill börja med att säga tack till ni som skriver o stötta mig. Tog attarax i går kväll så jag kunde sova men de gick så där först när mellan flickan kom in till mig inatt så kunde jag slappna av låg en stund och tittade på henne och kände att jag fick mer motivation att verkligen fixa det här. Vaknade ganska glad men som vanligt så är stubinen kort. Hoppas att det är en effekt av alkoholen så jag inte kommer vara så här framöver. Nu ska jag jobba och försöka lägga fokus på något annat. Tack än en gång alla ni undbara som skriver trodde aldrig att jag skulle kunna få stöd o nytta av ett forum på nätet. //r

Leverjag

Visst är det fantastiskt!?

Att detta nätforum kan vara ett så underbart stöd. Det är så lärorikt, inspirerande, tröstande och ger oss många viktiga reflexioner. Det är bra att skriva ner det som vi sällan talar om, eller hur?

Ja, nör man tittarpanel de där fina barnen som man satt till världen, så får man en tankeställare. Vad fan, håller man på med?? Super bort deras uppväxt och tiden med dem.

Jag tror att din kommande nykterhet kan ge dig en chans att få en bra relation till dem och att ni kan ha riktigt härligt tillsammans. Du kommer bli mer närvarande, lugnare, piggare och gladare.

Försök att hitta strategier för att inte låta stubinen vara så kort om det inte går över. Jobba med förmågan till avslappning och lugn.

Identifiera dina mål, din motivation, risker, triggers och vilka strategier du kan använda för att inte låta dig bli kidnappad av de alkoholskadade delen av din hjärna. Förlåt dig själv och var rädd om dig.

// ✨?

harrim

Raje, välkommen hit. En stor fördel med att inte dricka förutom att man inte är bakfull och i allmänhet sover mycket bättre är att man kan se folk i ögonen utan att skämmas. Prova det. Du kommer att stiga i aktning inför dig själv och hjälpa dig framåt på vägen.

raje

Irriterad på det mesta försöka hålla humöret uppe. Ätit druckit kaffe druckit resorb. Orkar inte skriva mer.

Det blir bättre! Håll ut nu. Du är värd att vara nykter. Man mår bättre efter ett tag. Och dina barn är värd en nykter pappa. Det kommer så mycket positivt efter ett tag. Önskade att jag kunde säga att det går över snart och det värsta suget försvinner väl, men för mig tog det nog minst en månad av konstant tänkande, rastlöshet etc. Men det är så värt det. Vet inte riktigt hur du vill ha det med ditt ex, men
Oddsen för en återförening förbättras nog om du är nykter.

Leverjag

Håll ut!!

Ta ett skönt varm bad, lyssna på lugnande musik, meditation? Lägg dig tidigt och gosa, läs med barn? Vad kan få dig att slappna av något nu?

Du kämpar bra och det blir fysiskt lättare snart. Resten sitter i skallen och konstanta suget/tänket på A brukar minska efter ca tre veckor.

Bra kämpat. Det är värt det!!!

raje

Hej har skrivit till mina syskon och förklarat vem jag är och vem jag var.
Det är inte så jävla lätt känner sig jävligt dum. Hoppas att dom förstår att det inte va JAG innan. Varit en lång dag men jag tror att jag börjar få lite övertag i matchen. //r

raje

leverjag zorro sisyfos o ni andra som skriver och stöttar mig, det är ni som få mig att känna mig stark. ska lägga ner huvudet o sova. god natt alla //r