@Geggan Heja dig! Jag tänker att jag i och med pensionen så småningom ska dra ner på tempot, jag tror det är sunt. Du har haft så mycket om dig med dödsfall, begravning, sälja, lägenhet och sen skadan på det. Unna dig lite stilla lunk ett tag. Invänta lusten att göra saker 🥰

Kram 🐘

@Geggan Stort grattis till 2,5 år!🥳 Tiden har gått så otroligt fort och det skiljer sig drygt en vecka mellan oss. Låter spännande med din livsreflekterande skrivgrupp, blir säkert massor av intressanta samtal om allt mellan himmel och jord.

Ha en fin söndag! Kram❤️

Tack! Ja, det är spännande. O såklart ska jag nu mest lunka på- 🤓det blir ju flytt om en månad! Idag blivit av med pianot. Får spela på elpiano. Men det känns stort att nykterhet med tiden innebär klarare tankar! Så man får se- det finns fortfarande en framtid.

Nu skall jag cykla bort o titta på lägenheten som jag skall flytta till om en månad. Och antagligen sen bo i resten av mitt liv. Det blir att använda skohorn och framförallt göra mig av med saker igen. Bära och kånka. Sortera.

@Geggan Åh, så spännande 🤩 Det är sunt att downsiza. Man blir bara stressad av för mycket prylar. När min mamma flyttade till min hemstad flyttade hon in i en liten tvåa, från en stor trea. Jösses vad vi slängde och skänkte. 14 flyttlådor med prylar och husgeråd bara till Röda korset. Och nu kan hon njuta av att ha mycket mindre saker omkring sig och mindre yta.

Trevlighelgkram 🐘

Tack @Sattva ! Behövs verkligen lite pepp. Jag tar ju god tid på mig, lite varje dag, men ibland känns det som att just det gör att det håller på i all evighet…

@Varafrisk jadå, fast jag inser att det är pyttelitet. Får satsa på lyxig känsla i gengäld! En köksvägg är målad med guldfärg. Och jag funderar på att skaffa ställbar säng med motor o fjärrkontroll.