@Himmelellerhelvette Jag hoppas att de ska uppskatta det ❤️ Min dotter psykologen sa att jag skulle säga till min farbror att jag såg att han mådde dåligt, och erbjuda mig att lyssna. Får suga på den karamellen lite, vi känner ju inte varandra men det var en stark känsla jag fick.

Kram 🐘

Hundkursat, badat hund, nu tvätta, sen trimma vovven lite och klippa klorna, och ikväll kanske jag ska på restaurang med en före detta fling. Han vet att jag inte vill något seriöst, men det är himla kul att träffas och tjöta några timmar. Vi får se, han har kanske glömt bort mig för att han har en ny fling på gång. Han vill absolut träffa någon seriöst, men det vill inte jag.

Vill inte träffa någon alls längre, dejtandet försvann i och med nykterheten faktiskt. Jag raderade alla dejtingappar samma dag som jag blev nykter. Jag skäms när jag tänker på vad jag har gjort på fyllan i samband med att jag hängde på dejtingappar. Träffade ett antal män också, men det blev aldrig något seriöst. Efter ett tag förstod jag att 1) det handlade mest om bekräftelse, 2) jag kunde slå knut på mig själv för att få det att funka. Typiskt medberoende.

Nu brukar jag istället tänka att jag kanske snubblar över någon lämplig man i skogen. Eller på hundklubben. Allt blir som det blir och går som det går, men jag har helt klart både slutat jaga och sukta efter ett förhållande. Jag har det svinbra som jag har det, och numer har jag sällskap av en underbar storpudel 💚 Han håller mig sysselsatt på många olika sätt, och han ger mig så mycket kärlek.

Kram 🐘

Nope, det blev inget mat och prat på en uteservering ikväll. Min ex-fling svarade inte ens på sms idag och han dök inte upp när vi hade bestämt. Så jag sminkade mig och satte på mig klänning helt i onödan. Tog en wefie på mig och hunden så det jobbet inte var helt bortkastat. Ytterst sällan jag sminkar mig och fixar håret numer.

Annars känner jag mest jaha, så blev det. Varken arg eller besviken, gillar läger. Åkte och handlade hem hämtmat.

Kram 🐘

@Andrahalvlek Håller med både dig o Vara frisk, att inte dyka upp är inte ok.
Om singelskapet håller jag också med dig i sak. Skulle jag o maken skilja oss i slutänden ser jag ingen anledning att söka med ljus o lykta efter en ny partner. Och du har ju hunden, bästa vännen o partnern❤️

@Sattva Ja, han följer med mig på alla mina äventyr. Och gör som jag säger 9/10 gånger 🤣 Det har inte varit en enkel resa att fostra honom, men bannemej om jag inte har lyckats väldigt väl. Mycket behändigt, en relation på mina villkor - och hans villkor. Jag gör ju förstås en massa som är bra för just honom. Och mig. Lillprinsen 💚

Kram 🐘

@Andrahalvlek Ha ha, ja det är väl superbra att lyda 9 av 10 gånger!! Huvudsaken är att de är snälla tycker jag.
Vår hund är just snäll. Levnadsglad. Och lydig, kanske 7 gånger av 10🤣.
Min man tränar agility med honom, och det var klubbtävling i fredags. Jag var med o tittade. Ha ha, hunden hoppade på precis ALLT, i sin egen ordning. Men gud så lycklig han var, alla tunnlar, himmelriket🤣🤣🤣🤣.

@Andrahalvlek Ja hunden flyttar med maken o jag kommer sakna honom så himla mycket!!! Men han har det bättre med maken, som mestadels är hemma på dagarna. Jag jobbar ju heltid o har inte råd att gå ner i tjänst. Kan inte heller ha med hunden på jobbet o kan inte jobba hemifrån.
Jag försöker gosa allt jag kan med honom nu istället. Och jag kommer ju träffa honom när jag o maken ses!
Men alltså denna hund, vad jag älskar honom! Skyndar mig hem från jobbet o riktigt längtar efter hans alltid lika intensivt lyckliga emottagande. Han kommer galopperande o typ kastar sig i famnen. ❤️❤️❤️

@Sattva lillprinsen sprang efter leksak och blötte ner underredet åtminstone. Själv klarade jag mig med fotbad. Det var helt okej temperatur faktiskt. Av misstag badade jag i havet då det var 14 grader. Rekommenderas inte 🤣 Havet kan skifta enormt pga vindarna.

Jag tror att du kommer sakna hunden nästan mer än mannen, men det får du nog hålla tyst om 🤣 Tomrummet lär bli påtagligt, men man vänjer sig vid allt.

Kram 🐘

Igår fick jag sms från ex-flingen. Han har stora problem med sin tonåriga son, kontakt med BUP etc. Förra veckan var det extra jobbigt, därav radiotystnad. Men han kunde skickat ett sms ändå och förklarat läget helt kort, så jag slapp famla i ovisshet. Så jag tänker inte ta kontakt med honom igen, ens för ett oskyldigt bio- eller restaurangbesök. Nu vet jag det.

Kram 🐘

@Andrahalvlek Det låter som att han är en tonåring själv som inte hör av sig i tid och tar ansvar. Bortförklaringar som kommer dagar efter. Man är to old for that shit!😂.

Ha en fin måndag!❤️

@vår2022 Verkligen! Har inte heller lust att coacha honom i det dilemmat. Jag är inte hans morsa. Det brukar min dotter säga om sin sambo, bland annat när han misslyckades med sina Chalmersstudier bara för att han inte hade pli nog på sig själv. Jag undrade varför hon inte hade styrt upp hans studier och då svarade hon precis så. Klok inställning, bådar gott för framtiden.

Kram 🐘

Jag var hos läkaren på psykiatrin nu på förmiddagen. Vi hade ett bra snack. Allt känns bra. Nya recept skrivs. Återbesök om ett år, och jag kan ta kontakt när jag vill om jag mår sämre. Skönt. En otrolig trygghet. Känns som en livlina.

Det allra värsta med att ha varit utmattningsdeprimerad fyra gånger är att självtilliten tar så mycket stryk. Då, när jag är sjuk, tappar jag alla mina förmågor. Jag kan inte lita på mig själv, kan knappt klara mig själv. Det gör ont i själen. I hela mitt liv har jag stått mig själv närmast, alltid förlitat mig på mig själv enbart. Typiskt för barn från missbrukarhem tror jag.

Det enda som kan hjälpa mig med att återuppbygga självtilliten är tidens gång. Och att fortsätta anta lagom stora utmaningar efterhand. Att klara av dem är viktigt, att känna sig misslyckad vore ett hårt bakslag. Men det vet man först efteråt, om man klarar det eller inte. Hmm.

Kram 🐘

@Andrahalvlek Har inte hängt med i allt i din innehållsrika tråd, men vill säga att du har ett fantastiskt förhållningssätt till alla. Fortsätter att peppa både nya och gamla. Tack för hälsningar i min tråd. Du betyder mycket för många.
Kram 🥰