God morgon vänner ☕️🙏🏼 Åter en espresso i sängen. Skulle såååå gärna velat sova en timme till eller två efter hårda arbetspass men solen skiner och det drar lite i skura -balkongen-tarmen. Gubben ba "njaaaaa". 😂

Anyways.. ikväll kommer alla "barnen" hem och vi ska fira de två yngsta som fyllt/fyller år (25/21) ballong. Så om lusten faller på så blir det nog en tugga av min budget till trerättersmiddagen på italienskt tema.

Men först frukost och en promenad i solen ☀️

Ha en fin lördag alla🩵

Jaa @Carisie det är bra att andra människor som vet vilken dag det är kan informera oss ovissa.

Jag jobbar långpass i helgen och känner att jag måste skärpa mig. Jag märker att det kan trigga min vilja till vin extra mycket nu när dagarna känns lite märkliga med min pappa. Som att jag måste ha nåt att göra och nån att prata med precis hela tiden. Får ingen ro. Men det är ju lite nytt så jag kanske vänjer mig mer över tid? Känner att jag lätt vill ha vin och nog som ett sätt att slappna av. Brukar annars inte dricka vin i riktigt det syftet men nu har det känts lite så faktiskt. Då är det bättre att jag söker ro eller skingrar tankar i träning och helt andra saker. Jag behöver dessutom all energi och god sömn jag kan få redan som det är med så långa arbetspass.

Ikväll blir det iaf inget vin.
Hoppas ni har lika fint väder som jag i skapandet av en ny dag☀️

@Natalia Skickar en kram till dig. Hur mår pappa?

carisie: Hoppas det blir/är trevligt med barnen och att du fick härlig promenad i solen.

Idag har jag solat, promenerat och jag har bytt till sommardäck, det var liksom dags :-) Måttligt intag igår och det har varit så skönt idag.

Önskar er alla en fin lördagskväll!

@prinsessa Tack det var toppen. 2 små glas italienska bubblor & 1,5L hederligt svenskt kranvatten som passerat genom min sodastreamer. Kommer att gå & lägga mig med gott samvete och BÖR inte bli bakis imorgon 😂😂😂😂 Men konstigare saker har förstås hänt.

Hoppas du får en härlig helg ☀️ Här ska det regna imorgon 😑
🩵

@Carisie Det var ju verkligen inom budget tänker jag! Så bra!

Vaknade tidigt, det är ju så ljust, men jag klagar inte. Sämre väder idag, dricker kaffe nu och surfar runt och ska snart ut på en långpromenad. Så skönt att kunna ta en promenad på morgonen på helgen. Ska träffa en vän idag, vi ska ses på en promenad, vilket är bra eftersom för då blir det inga enheter. Det är nämligen så att vi brukar ses på fredag eller lördagskvällar och då blir det en del alkohol, men jag har bokat en nykter :-) söndagspromenad istället. Mycket bättre!

Orättvisor i kaffestugan ☕️
Att vakna med huvudvärk? Kan det varit vattnet? Kolsyreförgiftning? Eller bara trötthet efter två hektiska dygn. Nu vill jag bara att barnen ska åka hem till sitt så jag får fläka ut mig på soffan med maken & kolla på våran serie på TV. Regnar gör det så inget dåligt samvete över att vara inomhus.

Hoppas alla får en fin dag
🩵

God förmiddag i stugan. Här har avnjutits sovmorgon samt kaffe på sängen och det är verkligen sköna söndag. @Natalia - hoppas att du får en bra dag på jobbet och lite vila från dina tankar. @prinsessa - önskar dig en härlig promenad och vänergi. @Carisie - njut av soffhäng en regnig dag! Vi skall ner till båten. Här var det också regn i prognosen men väldigt lite, vi kan nog göra det vi planerat ändå. Mysigt!

@Påvägmothälsa Tack! Det har varit så skönt! Vänergi har jag fått på telefonen också ❤️ Hoppas ni fick det fint på/i båten.

Hoppas @Natalia fick en skön jobbdag. Nu tar jag med mig huvudvärken & lämnar över den till John Blund eller nån 😅

Apropå inget eller iaf inte alkoholrelaterat. Om ni inte sett "Little reindeer" så gör det! Så bra! Stort plus för att det är en miniserie. Extra plus för att huvudrollsinnehavaren är offret i verkligheten och skrev manus.

Slut på meddelandet 📣

God natt mina mandlar cybergröten
🩵

@Carisie Jag har sett serien, tror att jag även tipsade i kaffestugan om den. Så bra, vilken kaninkokerska och vilket bra skådespel.

Nu startar vi veckan och det är en kortisvecka, det är ju ledigt på torsdag!

God morgon alla ☕️❤️
Ledig dag idag igen och tänkte fixa cykeln så jag kan börja cykla till jobbet igen innan den här gamla gumkroppen går t vinterträda för alltid 🚴🏼‍♀️ 😥 💪🏼.

@prinsessa Åh, såg inte att du rekommenderat den. Ja den var sjukt bra. Kaninkokerska de luxe!

För mig är det långvecka - ledig på fredag men jobbar lö-må. Men.. på fredag ska min älskade frisör få sätta sina välmanikyrerade fingrar i den här vilda kalufsen 🤣 Sen i nov, då jag senast var där, har den utsatts för 3 månader av sol & salta bad. Topparna påminner mest om svinto- men låååångt är det! Tur att jag har ett jobb som kräver uppsatt hår 👱🏽‍♀️

Ska klicka i dagens nolla i kalendern- vita två veckor minst. Vi ska ev på sillkafé 18/5 och då är det ju nubbe & öl. Ska vi inte det då blir det tre eller mer.. svärmor fyller jämnt men det är inget jag känner att jag måste dricka alkohol på. Däremot hör sill och nubbe ihop - det känns konstigt att dricka bubbelvatten då 😂. Iofs kanske de har alkoholfri öl då rusar ju inte E iväg så mycket 🤔 Tål att tänkas på. Vad tycker ni?

Ha en underbar måndag
🩵

Nu är det allt dags för en slurk kaffe var tanken som poppade upp här vid köksbordet alldeles nyss. Sitter nu här med en liten kopp kokkaffe och tar det lugnt efter en morgonpromenad runt kvarteret för en stund sen. Ha det fint mina vänner!

Solig tisdagsmorgon, strax på väg till jobbet. Håller med om att det är skönt med kort vecka, har en del att göra ändå....Bara att beta av en sak i taget. Idag unnar jag mig en dag utan enheter. Glad tisdag på er! @Flarran Låter härligt med morgonpromenad, jag tar en cykeltur till jobbet 😊 @Carisie Det finns ju ganska mycket goda alkoholfria ölsorter nu, både i matvarubutik och på systemet. Ha en fin dag alla!

God morgon alla ☕️
Solen skiner och det är redan varmt ute (nåja) mina plantor 🌱 växer så det knakar i sina krukor på fönsterbrädor & bord runtom i hemmet. Liiiiite för tidigt att flytta ur dem men snart så ☺️. Idag ska jag luncha med en kompis före kvällsjobb & det ska bli supertrevligt.

@Flarran Morgonstund osv.. hoppas du får en skön dag i solen ☀️

@Påvägmothälsa Ja det gör det men jag dricker helst av allt vatten med bubblor i eller Nosecco - den gillar jag. Öltanken gällde just Sillkaféet och hålla budget när både öl & nubbe serveras till sill med tillbehör ☺️

Hoppas alla får en fin dag i den anda ni önskar. Ett tips ifall ni hamnar framför en TV någon gång: SVT har en miniserie som heter "Lerin på Lofoten" som handlar om missbruk men främst om tillfrisknandet. Det är 6 deltagare som har mellan 3 och 33 år i nykterhet - väldigt inspirerande iaf.

Nu ska jag sätta min nolla i kalendern 0️⃣
🩵

God morgon peeps ☕️
Vaknade idag & kände mig bakfull. Somnade om och tänkte jag skulle vakna i en bättre cykel av sömnen men icke! Känner mig fortfarande bakis! Ont i huvudet och helt slut - har drömt så otroligt vrickade drömmar på senaste tiden. En helt absurd del är att jag i flera nätters tid har drömt om ett ex och sen fortsatt att drömma vidare nästa natt och nästa etc. I drömmen är jag helt förkrossad för att jag älskar honom så otroligt mycket och vill ta honom tillbaka men vet inte hur jag ska göra det utan att krossa min nuvarandes hjärta?! Det är så ruskigt verkligt förutom när jag vaknar 🤔. Jag har inga känslor för karln & vi har inte träffats sedan 2009 så? Vad.är.det.frågan.om? Jag får ringa upp honom och be honom låta mig vara 😂

Dagens nolla är registrerad och det får bli en dubbel espresso på väg mot arbetet. Hoppas vid min fot att det är lite lägre tempo på arbetet idag. Hade VM i HLR-situationer 💔

Fråga ut i det blå: är det nån som är intresserad av IRL-dagen i Liljeholmen?

@Prinsessa sist på bollen som vanligt alltså? 😅 Då har du ju sett Markus. Jag lyssnar på honom i princip varje kväll när jag ska sova. Han har en perfekt röst att somna till ☺️

Ha en fin onsdag nu alla
🩵

Har ni röd dag sömntutor? 🎺😂
Ytterligare en nykter dag i regionens tjänst läggs till de andra. Sedan jag blev medlem har jag skrapat ihop 38 alkoholfria dagar och 6 dryckesdagar. Inte illa pinkat av en tant som jag.

Ta hand om er därute
🩵