Tack @Se klart 🙏❤️Kram

Idag var en tuff dag, som att jag inte är något värd, som att allt nu är mitt fel, folk är inte kloka. Nu har dom hittat en syndabock, det var lätt att lägga allt på mig nu. Jag förstår inte? Och så kommer tvivlet! Har jag kanske för stor tro på mig själv, är det kanske bara inbillning, jag kanske bara gjort allt fel.

@Himmelellerhelvette Så himla modigt gjort att våga säga upp sig💪🏻 Så klart att man måste hitta en syndabock! Men du…fortsätt att tro på dig själv! Varför skulle det vara inbillning bara för att du sätter dig själv i första rummet. Fortsätt med att tro på dig själv. Å du….två års nykterhet vi som gör resan vi vet vad det innebär💪🏻Och för somliga av oss blev inte livet så lekande lätt direkt för att vi blev nyktra men vi jobbar med de svåra bitarna också! Jag är imponerad! Kram❤️🥰

@Himmelellerhelvette Vad jobbigt för dig. Kanske ytterligare en orsak till att gå från den arbetsplatsen. Kanske en avundsjuka på att du ska gå och lämna dem kvar. Lita på dig själv och följ din inre kompass och riktning, fokusera på det och använd din energi till det. Kram❤️

@Himmelellerhelvette Tror som vår2022 att kollegorna snarare är avundsjuka. Så nedriga människor kan vara ibland. Sluta inte tro på dig själv, du vågade och har kastat dig ut i det ännu okända. Det är inte många som vågar. Du har gjort detta för din egen skull, medveten om att det kan bli tufft men att det i slutändan kommer blir bra då du är i samklang med dig själv samt nykter i två år. Kramar till dig! Jag tror på dig💪❤️

@Himmelellerhelvette Folk är konstiga. Någon slags missunnsamhet är det sannolikt. Du har ett stoppdatum nu, inklusive en del semester kan jag tänka. Dina kollegor har kanske tänkt samma tanke, men vågar inte göra likadant. Du är modig!

Problemet ligger inte hos dig - det ligger hos dem. Man ska inte gyttjebrottas med grisar. Backa och gå åt ett annat håll istället. Både nu rent praktiskt och framöver. Sitt på toaletten och djupandas under lunchrasten, istället för att lyssna på deras skitsnack om allt och ingenting. Gå en promenad, skyll på att du har ett ärende.

Vissa arbetsplatser kan verkligen bli förgiftade av skitsnack, usch.

Kram 🐘

Tack @vår2022, @Ny dag och @Andrahalvlek❤️

Jag blir glad och peppad, idag hade jag mer ork att kunna tänka mer positivt. Jag är stolt att jag vågar gå min egen väg och litar på att allt blir som det ska.

Rättelse av nykter tid, jag har ännu inte varit nykter i två år utan kommer ha varit det när min uppsägningstid är slut om tre månader🙏❤️

@Himmelellerhelvette Hej, vet inte om jag skrivit i din tråd tidigare. Vill bara säga att jag tycker att du är otrolig i ditt sätt att förhålla dig till jobbiga situationer. Lugn och sansad. Vill också tacka dig för att du ger så mycket till andra gör på forumet. Ibland betyder en kort rad mycket. Lycka till med allt du har runt dig och grattis till lång nykterhet.

Kram 🥰

@Himmelellerhelvette Jag ör övertygad om att du kommer finna en arbetsplats där iaf majoriteten har en sund/schysst inställning till att vara en god kollega. Det finns sådana, jag arbetar på ett ställe där vi har högt i tak och omtanke om varandra. Visst finns det de som gnäller men de är liksom i minoritet (än så länge…, det beror ju mycket på hur ledningen ställer krav/sätter agendan). För många år sedan var det precis tvärtom på min arbetsplats men då jobbade jag inte där! Min magkänsla är att det kommer gå bra för dig, du är en fantastisk människa som bottnat i dig själv/är sann vilket kommer komma fram i intervjuerna 💪❤️🥰!

Tack snälla @Vinäger och @Ny dag❤️Dom orden värmer nu när jag mår riktigt dåligt!

Just nu har jag ett bottendyk i måendet! Nästan lite panik! Vet inte upp eller ner idag! Vill vara ifred men känner mig ensam! Är arg och samtidigt ledsen! Vet inte ens vilken som är grundkänslan! Känner mig sviken och kan inte hitta lugnet i mig själv. Kan inte få ro! Är rädd för paniken! Den får mig lätt att tänka att jag ger upp och skiter i allt!
Hittar inte ut ur mig själv!

@Himmelellerhelvette Kan det ha något med att du sagt upp dig som triggar ditt mående? Någon känsla som som du kan koppla till någon situation du inte mådde bra i? Någon oro som triggar igång panik känslorna? Vad tror du känslan av att du känner dig sviken kommer ifrån?

@Himmelellerhelvette Så tufft när känslorna håller på och spelar en ett spratt 🥺Man vill ju förstå…vad är det som pågår? Varför känner jag si eller så?
Ibland tar jag ett papper där jag skriver mitt namn i mitten. Från mitt namn drar jag streck till olika punkter/namn. Det kan tex vara mitt jobb, min son, dotter och man. Det kan vara ordet alkohol osv. Vid varje punkt stannar jag upp och försöker tänka efter…är det detta som stör mig? Oroar mig? Vet inte om det är hjälpsamt men ett förslag. Mediterar du? Jag hoppas att det är känslor som är snart övergående så att du kan andas dig igenom dem.

Stor kram t dig❤️