Bestämd

Hej! Förstår känslan. För mig har det verkligen hjälpt att tänka en dag i taget. Tänk inte alla helger i hela livet, tänk bara att du ska klara just den där helgen du har framför dig, sen får du se hur du gör. Bestäm dig för att du ska ge dig själv bara en enda nykter helg. Allt eftersom alkoholen släpper greppet runt hjärnan kommer det att kännas enklare och enklare.

Bra råd från Bestämd. Att tänka en vecka, en helg, en dag och ibland till och med en timme i taget är ofta en bra strategi. Det kan kännas övermäktigt gör många med livslånga beslut så här i början av nykterheten.

Önskar dig lycka till.

Kram

Och sen blir det sämre. Och sen bättre igen. Osv osv osv. Idag har jag fått tänka en timme i taget. Andra helger har förflutit utan en tanke på alkohol. Det är nog med nykterheten som med resten av livet... Uppgång och nedgång, motgång och medgång, lättare ibland och svårare ibland. Ju större kamp, desto ljuvare är segerns sötma. Nykter lördag - check! Nu klappar vi oss på axeln och hoppas att nästa helg blir mindre kämpig ?