Allterbra

Jag är med på tåget, nykter sen 27 december.
2020 Nyktert och förhoppningsvis det bästa året på lång lång tid!

Vilken bra reflektion.
Jag snubblade i torsdags, har blivit stående på ett (vingligt) ben sen dess.
Men jag har ju faktiskt varit vinfri i 8 dagar, dubbelt så länge som min snubbling har varat.
Tack för din klokhet!

Så sant du skriver. Jag blev inspirerad nu. Bryta mönster. Små saker i vardagen till att börja med.
Vi kör på!?

Och alla ni som skrivit här.
Tänker mig 3 mönafer utan alkohol. Vit månad har jag haft i januari några år men detta senaste år jag av olika skäl varit jobbigt och då är jag inte bra på a-kontroll.
Vill må bättre och känna mig lugnare.
Jag började förra söndagen så det är dag 7 för mig! Kommer heja på!

Dag 15.
Känner sedan några dagar tillbaka att jag lyckats släppa det tomma vinglaset som jag upplevt mig går runt och bära på under den första tiden. ?Fokus är inte längre på vin och att jag inte ska dricka. Väldigt skönt men kanske är det en risk med det? Mår iallafall väldigt bra.
/ Pixie ?

Pixie! Det låter väl härligt. Samma för mig. Njuter verkligen av att vakna pigg. Har massa vin hemma bara för vi skulle fylla vinfacken för några mån sedan. De är liksom där som prydnad.tänker inte på dem. Härligt. Så nu rider vi på denna känslan att vi mår bra. Ha en fin helg? kram

Tre veckor idag. Känns bra.
Tog fram ett foto från mellandagarna och placerade det bredvid ett foto från idag. Ganska obehagligt. Såg svullen, trött ut. Fotot från idag: klar blick, pigg och såg mer vaken ut... man blir inte snygg av alkohol.
Pixie ?

Jag längtar också efter att bli snygg. Har gått upp i vikt, trött, ögonvitorna är röda fortsatt. Usch. Utmattningen bidrar nog med sitt tyvärr. Träningen är min viktigaste nyckel. Steg för steg..

TessMa

Bra jobbat! Nä, alkoholen gör en inte snygg. Härligt att du redan ser så mycket resultat, kan tänka mig att det är motiverande till att fortsätta ?

Själv är jag så deppig idag. Tycker livet är så trist och ser liksom ingen ljusning just nu. Men vet ju att det går upp och ner så hoppas på en vändning uppåt snart.

Ha en fin kväll?

TessMa, misstänker att även julmat och släktingar bidrog till min trötta uppsyn under julhelgen ?

JohanK

Har också bestämmt mig dö att håla mig nykter detta år, tyvärr föll jag lite runt jul & lite efter nyår. Drack tyvär lite i tisdags & kördags. Men nu är man på banan & är inne på min 3:e dag utan alkohol & ska köra på det resten av min resa mot nykterheten..

Det KAN ju vara så att du ser klarare nu utan alkohol och har förmågan att se det vackra. Att du är snällare mot dig själv, både rent fysiskt men också i tanken.