Var Dag

Idag hade hjärnan bestämt sig att jag skulle till bolaget och köpa öl. En riktigt kall öl skulle jag fira in denna ensamma fredagen. Min hjärna gjorde redan upp planer för min tidiga aktivitet imorgon- den skulle jag boka om ? för jag kommer ju ändå sova bort hela dagen. Som det brukade vara. Har varit i affären å inhandlat alkoholfria öl och komboucha. Inte varit på bolaget än. Usch detta var riktigt jobbigt! ?

Jag tror faktiskt vi blir starkare för varje gång vi vinner över våra tankar. Förhoppningsvis lugnar det sig till i morgon. Det ÄR svårt som tusan när de där tankarna sätter in och vägrar lämna en.
Kram!

Var Dag

Mmmm ? tror också på att morgondagen blir bättre ? nu soffan, film, alkoholfria å middag. Tack för kommentar och pepp ?? kramar

Är väl vad vi får kämpa med. Väldigt starkt snarare än svagt att vinna över en så slug tanke. Tycker det är härligt att du shoppar, hittar sånt som gör dig glad, bra där.
Jag kliver in i helgen utan att känna mig utmattad. Kommer på mig själv med att planera olika saker för helgen. Ofta är jag väldigt trött på helgerna och stort behov av att sova, eller återhämta mig som jag brukar säga.
Ska kanske ge kombuchan en ny chans efter att ha druckit ett glas a-fritt vin ikväll.
Men färgen var fin. Tack för fin kommentar i min tråd, och jag håller med dig, det är stort att mötas under det här paraplyet som är både skydd och lä när det blåser.
Kram.

Var Dag

Tack snälla ?? skönt att vakna nykter idag. Skönt att återhämta sig - mysa ner sig i soffan Netflix kaffe ☕️ och slumra till emellanåt. Köpte california raspberry å ginger lemon. Det är något med bubblorna i komboucha tycker jag som gör den så speciell. Testade köpa något som stod jämte och var hälften så dyrt - men inte alls samma känsla ? önskar dig en mysig lördag med massa återhämtning. Kram ?☀️

Haha, jag blir snart tokig om jag inte hittar den. I morgon ska jag ge mig ut på upptäcktsfärd bland den mytomspunna drycken.

Starkt gjort att undvika Systemet. Alltså, riktigt starkt sugr inte att leka med. Vet inte hur många gånger förr jag suttit på händerna för att inte ge upp inför A-tankarna. Verkligen bra gjort av dig.

Hoppas att helgen blir bra.

Kram

Var Dag

Idag har jag också vunnit över a ? det var en tuff helg men jag klarar det! Vinäger du hittar komboucha vid läsken, i den affären jag handlar vid energidryckerna. ? tack för pepp ? helgen blev riktigt bra och mycket att vara stolt över ✊ hopps din helg också är bra. Kramar ?

Lördagen har varit väldigt skön, något så ovanligt som egen tid idag. Märker att i detta nya liv behöver jag tid att tänka.
Mkt skönt att vara ensam hemma en kväll och förvisso känna ett visst slentrian-sug i samband med soffa och Netflix men det stannar där ? kram!

Var Dag

Wow härligt! Anmälde mig också till en kurs nu :) skönt att kunna lära sig att vara här och nu - och komma ner i varv ? kram

Var Dag

God morgon alla fina ?
Då kan man vara stolt över en vit månad som inte varit alltför enkel stundtals, nu fortsätter vi på den inslagna vägen. ?
Såg på talang igår där en ung tjej uppträdde med gitarr - nykter och drogfri i 4 år. Sådan inspiration - längtar också efter dessa milstolpar - men just nu firar vi en månad ? aldrig varit utan a såhär länge nånsin i mitt liv. Och det känns helt fantastiskt. Har tänkt tillbaka mycket på vad man eg utsatt sig för under tiden med a.
-kissade ner mig i sömnen flertalet gånger
-kissade på golvet hos min dåvarande kille för trodde jag var på toaletten
-spytt rakt ut på golvet inför barnen
-följt (utledd från krogen) med okända män hem
Några ångest moments - inte för att älta detta för det går inte att påverka, utan att ha det nerskrivet - svart på vitt vad jag inte vill tillbaka till.
Nu kör vi vita februari ☕️⭐️✊

Önskar er alla underbara fantastiska människor här inne på forumet en underbar helg ?

Till enmånad! Tror det kan vara bra att göra några noteringar för sig själv. För att inte glömma varför vi väljer bort alkoholen. Bra jobbat!