Becc29

Dricker mest folköl på veckor och på helger nån flaska vin. Känner sån rastlöshet och tristess och tar ofta till det hemska- att dricka för att slappna av. Jag vill förändras. Men hur? Steget för mig är fortfarande kort till att bara att åka och köpa några öl efter jobbet. Idag velade jag men åkte ändå tillslut och köpte folköl. Hur ska jag vidare?

Välkommen hit! Att börja läsa och skriva här är ett bra sätt att komma igång. Mycket av rastlösheten beror kanske på att kroppen vill ha sin dos alkohol, det behöver inte vara så svårt att sluta eller förändra hur du dricker. Alkoholhjälpen har ett on line-program som jag tycker är bra. Jag fick rekommendationen att börja med tre alkoholfria månader, då hinner kroppen och hjärnan hitta balans utan alkohol. Själv mådde jag snart väldigt mycket bättre, lugnare, hittade vardagsglädjen igen, mindre ångest. Testa, du har inget att förlora!

Li-Lo

Hoppar in för att säga att vårt program just nu håller på att uppdateras, vi planerar att öppna det igen i slutet av januari! Fint att ha dig här.

Vänligen
Li-Lo
Alkoholhjälpen