@Li-Lo 🌻
Hej!
Tack för inbjudan!
Är inte med idag.
Men jag är gärna med på en fysisk träff nästa gång den planeras.
Till dess vill jag hälsa till alla och önskar en fin och trevlig sommar!☀️
Kram 🧡😎🧡

Jag tänkte att idag skulle passa bra då jag tagit semester denna vecka men har några åtaganden idag så det kan eventuellt bli så att det inte fungerar just då för mig ändå. Vi får helt enkelt se hur det går, men om jag inte skulle vara med så hoppas jag att ni andra har ett givande möte i alla fall.

Hejsa!
Förlåt att jag bara försvann från mötet men det bröt ut ett mindre världskrig här hemma😊. Barnen har sommarlov och går varandra på nerverna ibland.
Tack för en bra träff.

Li-Lo

Hej Ase och tack själv!

Ja, livet är mer än ZOOM! Om du vill återkoppla och nämna en sak du tar med från samtalet idag vad skulle det vara?

Li-Lo

De andra som var med är mycket längre i sin nykterhet än jag och det är bra för mig att få höra deras tankar och strategier.
Jag hade önskat att någon lite nyare hade varit med också för tror vi har lite annat att brottas med.
Känner mig mer stärkt i min nykterhet efter träffen.
Tycker det här är så bra för oss som vill vara anonyma och som drar oss för att söka vård. Det blir behandling på mina villkor😊.

@Ase Lite synd att ni var så få. Jag känner mig lite skamsen nu som väl var den som mest tryckte på för ett till möte och lyckades missa det och så missade jag också när Andrahalvlek äntligen kunde vara med också. Jag har ju semester denna veckan, men andra saker dyker ju upp också.

@TappadIgen ja, ibland kommer livet emellan och man kan inte vara på två ställen samtidigt 😊.
Kommer säkert fler möten framöver.
Hoppas du har en fin semester.

Li-Lo

Hej alla!

Vi i admi vill gärna ha en kick-off med er. Tillvägagångssättet som står till bjuds är via ZOOM.

Tid för vår digital samvaro bli onsdag 15 september kl 16.30. Om ni har några frågor inför träffen så hör av er! Här eller i "frågelådan". När det kommer till anonymitet så är det helt upp till er vilken profilbild, om någon, ni vill använda. Tänk dock på att ändra ert namn i zoom till ert användarnamn eller ett anonymt namn. Det kan ni göra genom att trycka på "participants" och i listan där trycka på "more" till höger om ert namn och därefter "rename".

Vi kommer lägga en länk här samma dag som vi ses!

Välkomna!
Admi, med Li-Lo vid pennan.
Allt gott.

Ni är ju redan suveräna, tycker jag (som dessutom haft förmånen att träffa er två gånger). Men visst är det intressant, speciellt att vissa erbjuds medicinsk hjälp och andra inte. Att de mediciner sim räknas upp verkar ha stor effekt är också intressant, tänk vad många som skulle kunna få hjälp. Hoppas verkligen att jag kan vara med på onsdag.