Känner mig tom men stark på samma gång , har lyckats att hålla mig alkoholfri en tid nu. Känner inget sug men en viss irritation har uppstått men annars inget. I juni hände de som inte fick hända. Jag drack vin när jag hade mina barn. De skulle bort på kvällen och vara med en vän och hennes barn. Jag mådde dåligt och tog till alkoholen , hon och barnen hittade mig senare full vilket blev väldigt jobbigt men samtidigt slutet på detta elände jag levt i . Men pappan till barnen beslutade att ta dom över sommaren. Det svider han har helt tappat förtroendet för mig vilket jag förstår.. jag får träffa barnen varje vecka men utomhus och inte hemma hos mig. Allt jag vill är bara att de ska få komma hem igen vi har gemensam vårdnad och imorgon har vi ett möte på soc jag och barnens pappa. Jag har gjort allt vridit ut och in på mig själv. Köpt alkoholmätare, bett soc göra stickkontroller eller hembesök för att få pappan att känna en slags trygghet. Och sedan bara av att gå med i denna grupp gör att jag känner mig starkare än någonsin. Det är skönt att skriva av sig ibland för vissa dagar är tuffare än andra. Jag förstår verkligen pappan men samtidigt är det jobbigt när han trycker ner mig så hårt på sms osv. Det är inte riktigt det jag behöver nu. Jag vet att jag gjort fel absolut. Saknar barnen otroligt mycket nu .

Kommer följa din tråd. Har startat samma resa. Har inte förlorat mina barn men har varit berusad inför ett av dem. Hemskt. Men kan inte göra det ogjort.
Hoppas att du klarar det, får dem tillbaks och blir frisk!

Ja det är så hemskt att de fått sett mig sån, de ska vara hos deras pappa över sommaren och tills jag visat ett nyktert alkoholtest vet inte vilket som är bästa att ta peth eller något annat . Träffar barnen varje vecka och gör saker med dom det gör mig också stark.

Hej,
Vill bara säga att jag tycker du är superstark som tar tag i detta! Du kämpar för dig själv och dina barn, all respekt för det. Ha tålamod och ta all hjälp du behöver, det är så värt det!

@pandis86 Livet är ju så att man inte kan påverka det som har varit. Man kan ju bara påverka det som är framåt och det känns som att du gör precis rätt saker för att det ska bli bättre. Mer kan du ju inte göra. Det kommer svida och göra ont ett tag men du har något att se fram emot.

@pandis86 välkommen hit! Tuff sits att vara i. Jag har inte förlorat mina barn men varit kraftigt berusad inför ett av dem. Där och då slutade jag att dricka. Jag tänker så här att vad bra att barnen har en pappa som kan ta hand om dem under en period så du kan ägna dina krafter åt att komma på banan för dig själv och bli långsiktigt nykter. Jag tycker du är superstark som skriver här och faktiskt tar tag i dina problem. Du gör det du kan göra nu nämligen att fokusera framåt. Fortsätt med det. Att barnens pappa skriver tråkiga sms till dig kanske du kan få hjälp med via socialen eller släktingar? Det tillför, som du säger ingenting, att du blir ytterligare nedtryckt nu.

Kram!

Tack jo jag går nog igenom den tuffaste tiden i mitt liv just nu och ska kämpa för att barnen ska få komma hem igen så snart som möjligt. Detta har fått mig att vakna upp kan man ju lugnt säga samt att ifrågasätta mina nuvarande relationer. Min sambo kom tex hem full inatt känns lite jobbigt då jag själv är nykter nu och inte vill dricka alls vet inte riktigt hur jag ska tänka kring det., sen vänner som bara suger energi. Vissa har jag brutit helt med nu så det är ett steg på väg i rätt riktning. Ångesten och skammen över att mina barn sett mig full är fruktansvärt vill aldrig mer att det sker. @Charlie70

@pandis86 Hej. Vill bara säga liksom många andra att jag tycker du är stark.

Jag är lite i samma sits som men jag behöver visa för min arbetsgivare att jag är nykter på arbetstid.

Vi använder oss också av blodprover men också en app som heter cras då blåser man på fasta tider och är det positivt så för i mitt fall chefen ett sms, det tas också en mindre smickrande selfie i samband med blåset så man inte kan be någon annan om hjälp. Detta är via företagshälsovården men kanske är möjligt också för en privat person ? Annars kanske det finns andra appar som kan hjälpa dig?