@Edda4 Härligt med simning😊.
Jag tycker också om att simma och bada. Just nu går jag på vattengympa och det är jätte kul.
Långt in på sensommaren badar jag utomhus.
Det är något läkande med vatten.
Kul att det går så bra för dig 💖

Dag 25. Går fortfarande bra! Känner mig nöjd med mig själv även om det psykiska måendet inte varit så bra i helgen. En relation som inte funkar riktigt som jag skulle vilja. Funderar på om det vore bättre för mig att lämna men jag vill inte det egentligen. Avvaktar lite med beslut angående det men har en hel del ångest kopplat till det.

@Edda4 Grattis till 25 nyktra dagar! 🥳🥳🥳 Angående relationen, försök att bida din tid. Det är inte så bråttom med allt. Man hinner allt tids nog. Och det man inte hinner är inte viktigt egentligen.

Kram 🐘

@Edda4 grattis till dag 25! Tänker att när man blir nykter kommer även många andra känslor och funderingar fram i ett annat ljus och hur man vill ha sitt liv. En möjlighet till förändring om man önskar det.
Kram💕

6 nyktra veckor idag!!!
Har inte känt så stort behov av forumet eftersom jag har stödsamtal på vårdcentralen. Igår kände jag ett sug vilket är ovanligt men jag klarade det genom att fokusera på annat.

@Edda4 Grattis till 6 veckor!
Har undrat lite var du tog vägen. Så bra att du får hjälp på vårdcentralen - det funkar så olika. Jag har inte lyckats få nån hjälp där annat än för fysiska problem.
Bra att du lyckades parera suget 👍
Jag fortsätter att samla dagar, är på dag 80 just idag! Heja oss o alla andra här på forumet... 🤗 Kram