Nu har jag inte druckit sen 1 augusti. Jag har druckit x antal öl varje dag i ett år. Jag vill sluta dricka. Men idag har jag känt ett stort sug hela dagen fast jag har gjort saker

@Qwer1 Det blir jobbigare att sluta dricka efter varje återfall man tar. Orsaken är att självtilliten tar stryk. Man tror till slut inte att man klarar av att sluta dricka och förbli nykter. Kämpa på!

Kram 🐘

Återfall… men nu är det dags att sluta en gång för alla. Var på fest i lördags. Får inget av att dricka på fester.

Det är skönt att få ett rus, men må dåligt dagen efter är sämre.

Detta ska jag fixa nu. Inget mer återfall 💙

Hej,
Skäms inte, du är alkoholberoende och då är det svårt att stå emot impulsen att dricka. Vad tror du om att testa antabus? Få hjälp att bryta och uppföljning framåt. Du är värd att må bra, och det finns alla möjligheter att göra det, men man kan behöva hjälp att komma igång.

Prova antabus .. jag har druckit nästan varje dag i 15 års tid .. va tvungen att sluta.. gick 2-3 veckor utan alkohol.. tänkte mycket på alkohol ..sen börja jag med antabus .. tänket å suget försvann jättemycket .. som om att hjärnan tänkte att nu behöver du inte tänka på alkohol för du kan ändå inte dricka så jag kopplar bort dom tankarna för dig.. så är det för mig … ”nykter 8v nu”