Varit alkoholfri en knapp vecka och planerar att försöka gå på mitt livs första AA möte nästa vecka. Jag är jättenervös och rädd. Hur är era erfarenheter från ert första möte och vad ska man tänka på?

@Kaffe@ Grattis t en knapp vecka som nykter! Jag har varit på två AA-möten under hösten. Var nervös före första mötet (hade varit på ett tidigare men för många år sedan) precis som du känner nu. När man är där första gången så är man den viktigaste personen. Det enda man behöver säga är sitt namn vill man dela med sig av något kan man göra det vill man vara tyst så är man det. Det är väldigt kravlöst. Jag delade själv med mig lite …bara några meningar och tårarna rann hela tiden. Det kommer gå bra..du kommer vara bland vänner💕

Kram❤️

@Kaffe@ Grattis till nykter tid, och välkommen!
Det finns 3 saker du skall tänka på: Vara nykter, vara ärlig och, framförallt, var inte rädd och nervös!
Du kommer att bli ompysslad som ett litet barn när du talar om att det är ditt första möte. Alla där är eller har varit där du är, bara lyssna på deras berättelser, du kommer känna igen dig. Det finns en sorts trygghet i det.
Sluta att planera att försöka, och bestäm dig för att gå. Jag tror inte du kommer att ångra dig! Om du känner att det inte är något för dig är det bara att låta bli att gå fler gånger.
Lycka till!