Låter som sköna söndagsförslag @prinsessa =)
Här väntar högar med tvätt 😝 men det doftar gott när det är klart (kan inte säga att den motiveringen är speciellt stark dock 😂)

God söndags (för) middag. Här ansluter en kaffeälskare som haft en jobbig helg med alkoholen men började dagen med nymalda bönor och god värmd havremjölk i. Önskar alla en fin söndag. Där jag bor är det snö.

Go morron på er =) Här har sista dropparna morgonkaffe passerat läpparna och ena benet strax utanför dörren. Hoppas ni njuter lika mycket utav ert som jag av mitt.
Jag kör på nykter idag, visst hänger du/ni på?

Godmorgon Piff & Puff i kaffestugan!
Jag har en ledig dag och vaknade sent idag men har sovit riktigt gott.
Ska just ta påtår ☕️

Önskar er en fin dag!
Kram

Idag har jag haft en mindre bra dag, känt mig på dåligt humör. Jag har tänkt att lite vin skulle pigga upp, men så såg jag framför mig hur jag dricker två glas, tre glas, fyra glas.... Ja, ni vet... Så då är det inge svårt att avhålla sig.

@Natalia @prinsessa,
Härligt ert morgonkaffe smakade =) Det gjorde min också men väldigt tidigt imorse. Men jag är up för samma procedur imorgon igen. Hoppas ni hänger på?

@prinsessa ja, vissa dagar är bara blä! Bra du kan hålla dig ifrån alkoholen. Klok insikt. Hoppas humöret vänder och att det snart känns bättre. Styrkekram 🌻

Godmorgon i kaffestugan! Idag känns som en bra dag. Var lite deppig igår, kände mig ensam, (hade varit själv hela helgen) vilket är en av mina förklaringar till att jag har druckit, jag har känt mig mindre ensam då.

@prinsessa Go kväll. Ja, kaffet smakade riktigt gott i morse. Det är jobbigt att vara deppig men nu vet du också varför och det kanske går att se som en fördel? Jag är expert på att dricka på känslor men lika många gånger som dom har blivit "bättre" av alkohol har dom också blivit mycket värre och oavsett vilket så har jag aldrig lyckats reda ut dom med dryckens hjälp utan mer loopat och så har dom kunnat ploppa upp igen.
Jag tycker inte heller om ofrivillig ensamhet och funderar på om jag kanske borde engagera mig i någonting men vet inte vad. Just nu är jag i alla fall med i vår klubb 😊 fast kaffe kan jag inte ta kvällstid men en kopp te fungerar. Så om du känner dig lite ensam i kväll, ta en kopp tillsammans med mig 😊🌻