Vi träffades i slutet av sommaren -22, nu har jag fått nog o vill flytta ifrån honom men....bor i hans hus o det kommer ta tid o hitta något eget med 3 katter. Hans ångest o drickande gör mig stressad men det ska gå! Jag får härda ut nån månad till... han inser inte ens att han har problem trots att han dricker minst 1 flaska vin/dag....

@SÖRMLAND71
EN sak jag har lärt mig i livet. Se till att se över "mitt eget hus". På alla sätt. Om du frågar dig själv. Kanske samma dag, när du redan flyttat över dina saker och katter!
Finns det risk för hotfulla ord eller otrygg tillvaro om du berättar tidigare?
Eller vad tycker du är rimligt?
Jag tycker att du ska tänka på dig i första hand. Och jag skriver det för att jag inte tänkte på mig själv i första hand i mitt tidigare destruktiva liv, då jag lät mig manipuleras av en tonårshjärna som levde i en vuxen mans kropp.
Det är viktigt att ta hänsyn till en eventuell hotbild.
Så tänker jag.
Stort grattis till eget hem!
Du är värdefull.

Jättegrattis till bostaden! Nu är du på gång! Lugnet är nära.

Om du tror att kan råka illa ut om du berättar för tidigt tycker jag du ska ha en plan B. Bo hos någon kompis? Släkting? Hotell?

Många företag som hyr ut förråd erbjuder rabatt om man hyr två-tre månader i sträck. Har du tänkt magasinera dina saker kan du flytta ut dem pö om pö. Ju färre kopplingar som binder dig till er gemensamma bostad, desto bättre.

Ja, jag tror att jag säger det 2 v innan ungefär... han e en mjuk o harmlös man, går runt som en ledsen hund här hemma o säger ingenting. Tror inte han har styrkan att slänga ut mig när han inte ens kan prata med mig, troligen livrädd för att jag då ska säga att det är över....
2v innan flytt blir perfekt o stort tack för att ni ger mig tips o råd .
Tankar o känslor går upp o ner men jag lever mitt liv o tar hand om mig,SKA fixa detta 💪💪💪

@Tröttiz jag har ju fått lägenhet men inte sagt nåt till honom än...flytt 1/4. Just nu är vi sams o allt e lugnt hemma men jag e på helspänn. Jobbar på annan ort i helgen o han e själv hemma.... han har varit nykter denna vecka!!! Fantastiskt.
Men..... Jag tror inte hsn va på nåt möte i fredags som han sagt, lirar inte på honom alls. Han skulle kolla om ja fick följa me på mötet men då hade behandlare sagt nej, ännu mer konstigt...så...Jag längtar till min lägenhet o just nu i ett spelat lyckovacum om du fattar 🙈🙈