60 dagar utan alkohol! Så stolt och glad mitt mål är 90 dagar till att börja med.
Har gått ganska bra men i måndags kom det en enorm ångest våg över mig.. så grym och jobbig känsla.. vet inte om det är verkligheten som knackar på och tömmer mig på krafterna.. som att vakna efter en rejäl fylla med ångesten!! Har utsatt mig för situationer där jag vanligtvis brukat dricka men stått emot.. Hej våren låt mig må bra i år🙏☀️

@ansvens Tjusigt, bra kämpat! Fyller 60 dagar jag med idag om jag räknat rätt. Skönt du kunde rida ut den där ångesten du hade i veckan. Är ju som gjort att dricka på annars och sen rullar det ju på. Äsch, har jag ändå druckit på måndagen kan jag ju lika gärna dricka på tisdagen också.

Vaknade på nyårsdagen i mitt gamla pojkrum med en halv flaska vin vid sängen som fick agera sängfösare natten innan. Skulle reflexmässigt ta mig några klunkar men kom på att jag ju ska vara nykter nu plus att jag hade 50 mil hem att köra.

Fy fan vad det är skönt att vara nykter 🙏

@Återfallaren 90 dagar är målet!!
Har börjat prioritera mig själv! Motionera vila och finna ro i mig själv gått på yin yoga .. tror jag druckit för mycket för att jag varit trött stressad.. satt andra före mig själv..