@Lonely Man Jag håller med Andrahalvlek, du har hur många chanser du vill.
Känns inte bra att det är så kategoriskt. Du kommer att bli nykter. Även om du faller en gång till. Det var ju inte så länge heller senast, om jag minns rätt. Ha det fint i påsk!

Jag har den senaste veckan känt mig så irriterad på allt och alla.. framförallt på arbetskamrater.
Jag tror och vet att det har att göra med att jag inte gått på något AA möte på ett tag. AA var bra länge med sedan gillade jag inte den religiösa undertonen därför slutade jag att gå. Jag kanske skall gå nån dag i veckan ändå..

Ha en fin påsk alla..
Kram

@Lonely Man Ja det är synd att det ska vara religiöst präglad. En skandal tycker jag faktiskt. Att det finns så få möjligheter till hjälp!
Men det ska finnas en till som inte är religiös. Minns ej namnet (men kan leta upp senare) . Tror tyvärr att det bara var digitalt. Undrar också hur Länkarna funkar?
Det ÄR ju skönt att ha ett sammanhang. Glad Påsk och hoppas du mår bättre snart🙏🏻❤️🐥

@Lonely Man Stort Grattis t två månader👏🏻👏🏻

Vad synd att det blev så med AA. Jag går på NA eftersom det finns inget AA i min stad men har även gått på AA. Och det finns inget religiöst i dessa möten. Visst nämner man Gud eftersom när AA bildades i USA 1935 då var religion mer inblandat. En person på min behandling översätter ordet GUD med Gemenskap utan droger. Vi pratar mer om det andliga att fylla det svarta tomhålet inom en själv med något annat än alkohol el andra droger. Och ja….man får hur många chanser som helst…

Ha en fin Påsk🤗

@Lonely Man Det är inte konstigt att det blir så. Jag har en teori att ni män (nu tar jag för givet att du är en man) har hormonella svängningar också. Har 38 års erfarenhet med mitt ex 😁