Varit alkoholfri i 12 dagar.
Promenerat i snitt 9 km sista 11 dagarna. Ätit som vanligt. Inte tagit till godis i stället för alkohol.
Trodde jag skulle gå ner lite i vikt, men tvärtom. Gått upp 2 kg! Nån annan som varit med om samma sak?

@Clary
I hear you sis!! Det där med att inte gå ner i vikt när man slutar upp med alkoholen. Och i värsta fall gå upp. När jag tidigare försökt sluta med alkoholen har jag någon gång som du gått upp 1 – 2 kg. Verkar inte för mycket i världen men med gamla ätstörningar i bagaget tar det fyr i helvete. Jag säger inte att det är därför mina tidigare föresatser att sluta upp med alkohol har gått i stöpet, men ja det har nog inverkat. Ganska mycket också.
Har du också gamla ätstörningar i bagaget? Då blir allt genast mycket mera komplext och mera att hantera.

@Clary kan det kanske vara så att du inte har gjort nummer 2 på några dagar? Annars en bra sak som hjälper är citronvatten. Jag tar vatten och tillsätter citron från plastcitron är du duktig så köp hem citroner och pressa en halv i ett glasvatten, gott -läskande- vattendrivande och renar både njurar och lever.

@Cloette Nej, inga ätstörningar i bagaget. Men, intressant att även du haft viktuppgång. Fattar inte vad det kan bero på. Idag har jag ätit sunt. Promenerat 6 km och varit på gymmet. Viktuppgång idag 4 hekto till…

@Sladdlös Har kylen full med citroner:) precis som du skriver googlade jag fram att det skulle vara renande för levern. Hoppas att det vänder. 13 dagar nykter och även om kroppen säkert mår bättre känns det lite deppigt att det inte blivit något kroppsligt resultat av ansträngningarna varje dag. Fortfarande hopplöst trött och magen svullen. Toabesöken har funkat varje dag:)