Jag vill vara nykter. Det går 3-4 dagar, sen mår jag dåligt, känner mig ensam, ingen att prata med. Och jag åket till bolaget och köper vin.
Har ringt flera ggr till numret här, men kommer inte fram.
Jag vet verkligen inte hur jag ska gå vidare.
Hänt massor av saker och kanske har jag förstört mitt liv. Men vet inte än hur det blir.
Jag sköter mitt jobb. Men snart orkar jag inte mer.

@viol Så tråkigt att du inte kommer fram! Kanske du kan mejla till dom istället och be dem ringa dig om det funkar. Annars tycker jag du ska ta hjälp av din vårdcentral. Det finns medicin mot suget och kanske kan du få hjälp med någon samtalshjälp den vägen. Värt att pröva tycker jag.
Jag vet stt det kan vara svårt att söka hjälp för man är så fylld av ångest och skam. Men dom känslorna hör ihop med alkoholmissbruket och finns mest i våra egna huvuden..
Det är egentligen starkt och modigt!
När du väl är på banan kan lättare ta itu med andra problem.
Jag gissar att du söker vänner och meningsfull samvaro. Det finns, men först bra att ta itu med beroendet.
Och läs och skriv mycket här. Det hjälper väldigt mycket!
Kram!❤️🙏🏻

@viol du är inte ensam! Läsa och skriva här hjälper mycket! Jag gör det varje dag, ibland flera gånger. Man måste börja nånstans och du har tagit första steget! Berätta gärna mer om dig själv om det känns ok, du kommer få massor av råd och stöd härinne. Kram!

Hej o välkommen hit.
Du har redan kommit till insikt.
Du kommer att fixa det tillsammans med alla oss här. Trist att du inte kommer fram på numret. Prova igen.
Läs o skriv mycket här. Det finns också grupper som AA och andra online grupper som stöd. Ta hand om dig.🙏

@viol Hej! Jag tror jag förstår din situation. Det låter som att du hankar dig fram i livet då gott det går, men att det ofta blir att du väljer alkoholen för att slippa känna hur tufft du har det. Du skriver att du sköter ditt jobb, men att ensamheten ibland blir dig övermäktig. Jag hoppas att du finner stöd här på forum, och att det förutom nykterhet, även blir en kanal för att känna dig mindre ensam.
Varmaste hälsningar!