@Natalia Fantastiskt bra! Du vet vad vi säger?! Man ångrar aldrig en nykter dag!

Jag hade en nykter dag igår, känns bra idag!

Påvägmothälsa: Kommer gå alldeles utmärkt idag! Roligt med teater!

Sture86: Wow! Fantastiskt!

Nu skapar vi en bra torsdag!

@Natalia Godmorgon Natalia! Så bra att du kan lyft blicken och se framåt även om det känns lite tungt på morgonen 😊 Jag njuter av att det är ljust vid köksbordet, det är fredag och kaffet smakar gott. Det har hållit igång efter ledigheten, igår höll jag i undervisning och idag skall jag föreläsa själv. Lite hektiskt men det känns som att det är under kontroll. Sköter om mig mycket bättre än jag gjort och tränade med ett yogapass online igår. Blir sakta i bättre form. Önskar er en fin sista vardag innan helgen 😊

Godmorgon på er!

@Påvägmothälsa vi får jobba frammåt ❤
Jag har fortfarande inte kommit in i ordentliga rutiner efter jag började det här arbetet. De här långa passen krånglar till rutinerna även om jag gillar mitt jobb. Det behöver jag jobba frammåt med.

Nu får vi lov att skapa en ny dag 💕

Godmorgon i kaffestugan! Sköna lördag och jag dricker gott kaffe! Ska slurka upp kaffet och sen blir det promenad. Ska baka tårta idag till ett kalas, ska bli roligt.

Nu skapar vi en bra lördag!

@prinsessa @Natalia Godmorgon godmorgon! Härligt med promenad prinsessa, här hällregnar det. Har tänkt ta mig ut lite sen, men det får i så fall bli med regnkläder! Lycka till med tårtan, vilken sort blir det? Natalia, du kom hem till slut...Är det jobb idag med? Jag skall sitta och arbeta med en text hela helgen, det är ett ganska stort jobb men det blir nog bra. Vi gick inte och lade oss jättetidigt igår, min partner jobbar natt inatt, så vi såg en film igår kväll. Det var mysigt. Önskar er en härlig, vilsam lördag ❤️

@Påvägmothälsa En vanlig gräddtårta blev det. Sen blev jag även tillfrågad om att göra en smörgåstårta, så det blev en sådan också. Dekorationen kör jag på i morgon. Regnet har nu kommit till mig, kanske har det slutat regna hos dig. Önskar dig en fin lördag!

Hej på er. Igen! Jag vet inte om någon minns mig men för 6 månader sedan var jag här en hel del. Det gick inte så bra för mig att hålla mig måttlig då tyvärr. Jag har nu bestämt mig på nytt och det utan att jag har tagit beslutet i en jobbig bakfylla. Jag är osäker på om måttlig är rätt väg att gå för mig och det lutar snarare mot helnykter. Oavsett vad jag landar i över tid så är 6 helnyktra månader mitt första mål. Det innebär att jag inte har min ”snuttefilt” som jag kan ta till, dvs något enstaka glas. Det kommer att innebära en helnykter sommar vilket antagligen kommer att kännas som den sämsta sommaren någonsin men jag vet att det kommer att innebära den bästa sommaren någonsin. Nu ska jag dock inte vandra iväg till sommaren och få den där känslan av att det är övermäktigt. Här och nu. Idag är det dag 2 utan alkohol!

Hej alla vänner i kaffestugan 🥰 Vill bara säga hej, och berätta att jag sedan 4 dagar bakåt inte tagit en droppe, och för varje dag som går så fattar jag inte varför jag inte tog en paus tidigare? Mår så gott nu, och jag har inget sug heller 💪 Den känslan jag har nu blir mitt starkast argument för att låta bli även i framtiden. Ha en fin och solig söndag.

@Fjärilen81 Så bra! Och så bra att du kikar in här igen! Håller med att det är svårt med måttlighet, fungerar ibland, men ibland inte. Ja, du vet hur det är.
Källarmannen: Kul att du kikar in! Så bra! Heja dig och din nykterhet! Man mår bra utan alkohol!

Nu skapar vi en fin söndag!

@prinsessa God förmiddag! Nu är jag sugen på smörgåstårta! Jag hoppas att ni hade det mysigt på kalaset. Här är det solig snöig söndag, sitter med datorn och skriver text med en kopp gott kaffe bredvid mig. Planerna för dagen innefattar ett yogapass på distans på eftermiddagen, en promenad kombinerat att gå med återvinning, omplantering av krukväxt och söndagsmiddag med min partner. Samt skrivande! God söndag!

@Fjärilen81 Jag är inne på samma spår som du. Läser just nu en bok som heter "Tänka klart" och har kommit halvvägs i boken. Många kloka tankar där. Jag skriver upp varenda enhet sedan tre månader tillbaka. Tänker att det ska hjälpa mig att komma till insikt.

@Påvägmothälsa tråkigt att höra om ditt bakslag! Det är väl då det är med oss och alkoholen. Inte helt okomplicerat. Därför tar jag beslutet om att vara helt alkoholfri. Jag tror att det blir enklare helt enkelt.

@Fjärilen81 så starkt av dig att besluta om alkoholfrihet. Fortsätt just nu att ta det en dag i taget för att inte bli helt överväldigad. Ja, bakslaget var supertufft, det går bra att jobba mig tillbaka, men tar så mycket energi som jag kunde ha använt till något annat.

Måndagsmorgon med minusgrader. Har haft en toppenhelg med bra arbete med texten jag skriver på, samt socialt och med min partner. Måndag igen och jag är ganska redo, en helg utan enheter ger bra återhämtning. Önskar er en fin start på veckan.

Godmorgon!
Kul att se er alla i stugan 🙂

Har haft en rätt sömnlös natt men har fått ett par timmar iaf. Dock inget bubbel igår. Har ett långpass idag men sen några lediga dagar i under veckan

Blå himmel idag och det känns glatt. Enligt min väderapp ska det även bli sol imorgon 🙂

Har fått i mig lite kaffe och är redo att skapa en ny bra dag.

Kram

Jag vill bara säga att jag kommer att lämna det här forumet till förmån för forumet för alkoholfrihet. Jag vet att om jag tillåter mig själv att dricka måttligt så kommer hela mitt liv att cirkulera kring de där glasen dom jag tillåter mig att ta. Jag tror även att jag här kan lockas in i någon falsk övertygelse om att jag kanske kan hålla mig måttlig. Det är ju min största önskan - att dricka alkohol och att göra det måttligt. Jag önskar er alla en fantastisk vår och kommande sommar 🫶🏼